آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,305
تعداد مشاهده مقاله41,389,277
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,564,445

1.

تعیین احتیاجات اسیدآمینه والین قابل هضم جوجه خروس‌گوشتی سویه راس 308 در دوره ‏رشد با استفاده از مدل خطوط شکسته درجه2 ‏

صفحه 3-18
آرش حسن زاد سیدی؛ حسین جانمحمدی؛ سید علی میرقلنج؛ مجید قشلاق

2.

اثرات سطوح مختلف اسانس مرزه در آب آشامیدنی بر عملکرد و برخی صفات لاشه، ایمنی و هماتولوژی جوجه‌های گوشتی

صفحه 19-34
محمد یگانه پرست؛ علیرضا جعفری اروری؛ مهدی خجسته‌کی؛ سید محمد ‌ هاشمی

3.

مقایسه رویکرد حداکثر درست نمایی محدود شده با بیزی در برآورد اجزای واریانس ژنومی صفات پشم گوسفند مرینوس

صفحه 35-46
آذر راشدی ده صحرائی؛ جمال فیاضی؛ رستم عبداللهی آرپناهی؛ جولیوس ون در ورف؛ هدایت الله روشنفکر

4.

تأثیرسطوح مکمل فسفولیپیدی و نوع منبع روغن برعملکرد و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی

صفحه 47-58
علی محمد حسینی؛ فرشید خیری؛ مرتضی کرمی؛ یاسر رحیمیان

5.

بررسی تأثیر افزودن سطوح مختلف سولفات روی بر عملکرد اسپرم قوچ قزل طی فرآیند انجماد-یخ گشایی در خارج فصل تولیدمثلی

صفحه 59-70
حسین دقیق کیا؛ سپهر جعفری

6.

اثر سطوح مختلف ضایعات چای سبز بر افزایش وزن، قابلیت هضم مواد مغذی و ابقای نیتروژن در بره های پرواری

صفحه 71-88
محمد ناصحی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مرتضی رضائی؛ تقی قورچی

7.

بررسی بی ضرری انتروکوک های پروبیوتیکی بومی جدا شده از محصولات شیری و شیر انسان با استفاده از روش های بیوشیمیایی و مولکولی

صفحه 89-102
مهزاد خطیبی؛ نرگس واسجی؛ بهزاد صالحی؛ ناهید مژگانی

8.

اثر سطوح مختلف اسانس لیموترش (Citrus lemon) بر تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های نر هلشتاین و قابلیت هضم آزمایشگاهی

صفحه 103-116
بهریه شاهی؛ رسول پیرمحمدی؛ عبدالرحمان امینی

9.

تأثیر اندازه ذرات مخلوط علوفه سورگوم سیلو شده با علوفه یونجه و سطح کنسانتره بر گوارش پذیری مواد مغذی و فراسنجه‌های تخمیر شکمبه ای در بز رایینی

صفحه 117-134
معصومه اقتداری؛ امین خضری؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی

10.

مقایسه تاثیر دانه جو با ذرت بر عملکرد، تخمیر شکمبه ای و فراسنجه های خونی گوساله های نر پرواری هلشتاین

صفحه 135-146
مهدی میرزائی؛ مهدی کاظمی بنچناری؛ مهدی خدایی مطلق؛ محمد حسین مرادی؛ یدالله محرمی

11.

مقایسه اثر کنجاله کنجد خام و فرآوری شده به روش تخمیر حالت جامد بر عملکرد، خصوصیات لاشه و مورفولوژی روده جوجه‌های گوشتی

صفحه 147-158
آیدا مظاهری؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ امید عشایری زاده

12.

اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی

صفحه 159-172
مهتاب عزیزیان؛ علی اصغر ساکی؛ اکبر یعقوبفر

13.

مقایسه اثرات روی-گلایسین و سولفات روی بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

صفحه 173-186
سید عبداله حسینی؛ علیرضا شریفی؛ حسین نوروزیان؛ مهدی امیر صادقی؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ رضا سلیمانی

14.

تجزیه و تحلیل مولکولی جمعیتی از مرغ لاری با استفاده از توالی ناحیه HVR-I ژنوم میتوکندری

صفحه 187-196
زهرا کرمی؛ نصراله پیرانی؛ بهروز شیران

15.

برآورد پارامترهای ژنتیکی صفات میانگین افزایش وزن روزانه برای کروموزوم های اتوزومی و جنسی در بز مرخز

صفحه 197-204
میثم لطیفی؛ محمد الماسی؛ بابک عنایتی

16.

اثر دانه گشنیز (Coriandrum sativum) و آلفا-توکوفریل‌استات در جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه‌های‌گوشتی

صفحه 205-216
احمد علی ثابتان شیرازی؛ محمد جواد آگاه؛ احمد حسن آبادی؛ علی داد بوستانی

17.

تعیین ارزش غذایی پوشش مغز پسته و تأثیر تغذیه آن بر گوارش‌پذیری و فراسنجه‌های خونی گوسفند کرمانی

صفحه 217-228
نعمت اسماعیلی سیرچی؛ امید دیانی؛ رضا طهماسبی؛ محمد مهدی شریفی حسینی؛ امین خضری

18.

اثرات استفاده ازپسماندکشمش بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و اسیدهای چرب فرار مایع شکمبه بره‌های نر بلوچی

صفحه 229-240
علی اصغر یعقوبی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ سید علیرضا وکیلی

19.

اثر رنگ بروموکروزول گرین بر فعالیت‌های تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه و حذف آن از آب با استفاده از خاکستر پوست خربزه و بنتونیت سدیم فرآوری شده

صفحه 241-252
محسن کاظمی؛ الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ رضا ولی زاده؛ سمیه حیدری؛ آمنه اسکندری تربقان

20.

اثر گنجاندن سطوح مختلف ویناس نیشکر به جای ملاس در جیره بر مصرف خوراک، گوارش‌پذیری و فراسنجه‌های شکمبه‌ای بره‌ها

صفحه 253-266
غلامعلی صنیعی؛ محمد بوجارپور؛ جمال فیاضی؛ مجتبی زاهدی فر

21.

بررسی امکان استفاده از اسپور قارچ Piriformospora indica به عنوان یک منبع جدید پری-بیوتیک در جیره جوجه‌های گوشتی

صفحه 267-280
مصطفی بابامیر؛ مهدی هدایتی؛ سعید خلجی؛ مجتبی یاری؛ مهدی قبولی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب