آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله28,087,815
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,247,608

1.

Identification of Dairy Fungal Contamination and Reduction of Aflatoxin M1 Amount by Three Acid and Bile Resistant Probiotic Bacteria

دوره 76، شماره 1، خرداد 2021، صفحه 119-126
F Faghihi Shahrestani؛ M Tajabadi Ebrahimi؛ M Bayat؛ J Hashemi؛ V Razavilar

2.

Role of Honey Bee Gut Microbiota in the Control of American Foulbrood and European Foulbrood Diseases

دوره 77، شماره 4، مهر و آبان 2022، صفحه 1331-1339
M Moharrami؛ N Mojgani؛ M Bagheri؛ S Toutiaee

3.

اثرات اسانس سنبل کوهی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 14، خرداد 1394، صفحه 65-74
حسین زادگی میرزایی؛ سید عبداله حسینی

4.

اثرات استفاده از دو نوع برنامه محدودیت غذایی با و بدون پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخم و هزینه تولید در بلدرچین‌های تخم‌‌گذار ژاپنی

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 185-194
تورج غلامی؛ علی نوبخت

5.

اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی

دوره 32، شماره 124، آذر 1398، صفحه 91-100
بابک اسدی؛ سید عبداله حسینی؛ محمد رضا سلیمانی؛ امیر حسین علیزاده قمصری؛ رامین علیوردی نسب

6.

اثرات تغذیه ای مکمل سل ماناکس بر شاخص های رشد، بافت شناسی روده و مقاومت در برابر یرسینیوزیس در قزل آلای رنگین کمان

دوره 26، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 125-138
امین خدادادی؛ عادل حقیقی؛ حسن ملکی نژاد؛ امیر توکمه چی؛ محمد افشار نسب

7.

اثرات جایگزینی جلبک Dunaliella salina با سبوس گندم و برنج و پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus بر شاخص های رشد، تجزیه تقریبی بدن و ترکیب اسیدهای چرب Artemia franciscana

دوره 26، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 207-212
شاه نور عشقی؛ فرزانه نوری؛ احمد ایمانی؛ ناصر آق

8.

اثرات فرم خوراک، پروبیوتیک و آنزیم در جیره‌های بر پایه تریتیکاله بر عملکرد، جمعیت میکروبی، ویسکوزیته، pH محتویات هضمی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 123، شهریور 1398، صفحه 271-284
سید مجید حسینی؛ سید ناصر موسوی؛ سید عبداله حسینی

9.

اثرات گیاهان دارویی، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، صفات لاشه و فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 45-54
علیرضا صفامهر؛ مظفر باقری؛ علی نوبخت

10.

اثرات مخلوط‌‌های پروبیوتیک در جیره‌ غذایی بر عملکرد رشد، شاخص‌‌های خونی، ایمنی و ظرفیت آنتی اکسیدانی ماهی ‌باس دریایی آسیایی جوان (Lates calcarifer)

دوره 31، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 1-12
منصور طرفی موزان‌زاده؛ تکاور محمدیان؛ مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ ابوالفضل سپهداری؛ مجتبی ذبایح نجف آبادی؛ عبدالرحیم اصولی؛ حمید سقاوی؛ جواد منعم؛ شاپور مهرجویان؛ محمود حافظیه؛ مریم میربخش؛ الهام اسروش؛ مصیب سیدی

11.

اثرات هورمسیس‌گونه (اثرات دوگانه) فراورده بیولوژیک پروبیوتیک بر فراسنجه‌های خونی و عملکرد با افزایش مقادیر آن در جیره بره‌های فراهانی

دوره 33، شماره 3، مهر 1399، صفحه 83-76
مهدی خدایی مطلق؛ مهدی میرزایی

12.

اثر افزودنی‌های باکتریایی بر بافت‌شناسی ژژنوم بلدرچین‌های ژاپنی با کمبود پروتئین تغذیه‌ای

دوره 30، شماره 4، دی 1396، صفحه 58-68
محمدرضا اسدی؛ رسول شهروز؛ شاپور حسن زاده؛ سید داوود شریفی؛ فرهاد سلطانعلی نژاد

13.

اثر پروبیوتیک انتروکوکوس فکالیس بر رشد، شاخص‌‌های خونی و فعالیت آنزیم‌‌های گوارشی ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 30، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 187-192
نیلوفر دیلمی؛ الهام معظمیان؛ محمد سعید فریدونی؛ پریا اکبری

14.

اثر پروبیوتیک چند سویه (پریمالاک) بر عملکرد رشد، پارامترهای بیوشیمیایی خون، بازماندگی و مقاومت در برابر تنش شوری در بچه‌ ماهیان سفید (Rutilus kutum)

دوره 24، شماره 2، آذر 1394، صفحه 95-102
محمدرضا ایمان‌پور؛ زهرا روحی

15.

اثر پروتکسین بر قابلیت هضم نشاسته ذرت توسط زنبور عسل، Apis melifera (Hymenoptera: Apidae)

دوره 40، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 135-149
محمد حسن وکیلی؛ محمد چمنی؛ غلامعلی نهضتی؛ علی اصغر صادقی

16.

اثر عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea) در مقایسه با پروبیوتیک بر رشد، پاسخ ایمنی، ریخت‌شناسی و فلور میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 بهمن 1402
رومینا ایرجی؛ hamid- reza حمیدرضا؛ سید مسعود هاشمی

17.

اثر لاکتوباسیلوس های (Lactobacillus) جدا شده از روده ماهی شیربت (Barbus grypus) بر عملکرد رشد، بازماندگی و فلور میکروبی روده ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 25، شماره 3، مهر 1395، صفحه 167-179
عالی حسینی؛ ابراهیم ستوده

18.

اثر متقابل جایگزینی جلبک Dunaliella salina با فرآورده های فرعی کشاورزی و پروبیوتیک Lactobacillus rhamnosus بر فعالیت آنزیم های گوارشی Artemia franciscana

دوره 25، شماره 3، مهر 1395، صفحه 155-166
شاه نور عشقی؛ احمد ایمانی؛ فرزانه نوری؛ ناصر آق

19.

اثر مکمل های پروبیوتیک بر صنعت پرورش مرغ گوشتی

دوره 2، شماره 1، خرداد 1400، صفحه 59-69
مریم رویان

20.

اثر مکمل‌های پروبیوتیکی و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، کیفیت تخم و لاشه، پاسخ ایمنی و اسیدیته محتویات روده کوچک بلدرچین ژاپنی تخم‌گذار

دوره 35، شماره 135، شهریور 1401، صفحه 73-86
محمد جواد آگاه؛ علی داد بوستانی؛ مجید هاشمی؛ عبدالحمید کریمی؛ حسین نوراللهی

21.

اثر منابع مختلف عناصر روی و سلنیوم بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی، وضعیت آنتی‌اکسیدانی، پاسخ ایمنی و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ مرغان تخمگذار تجاری در زمان اوج تولید

دوره 36، شماره 141، اسفند 1402، صفحه 91-104
فاطمه اصغرزاده؛ نظر افضلی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

22.

ارزیابی اثر ضد میکروبی عصاره پست‌بیوتیک حاصل از لاکتوباسیلوس کازئی بر اشریشیا کلی، استافیلوکوکوس اورئوس، پنی سیلیوم نوتاتوم و کاندیدا آلبیکانس به روش انتشار در چاهک

دوره 22، شماره 1، اردیبهشت 1402، صفحه 81-96
سمیرا حسینی؛ عزیز همایونی راد

23.

ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 13-26
ندا مالکی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدمحمد موسوی

24.

افزایش سودآوری اقتصادی پرورش میگو با استفاده از پروبیوتیک ها

دوره 4، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 18-24
وحید یگانه؛ علی قوام پور؛ قاسم غریبی؛ سمیرا مبارکی

25.

بررسی اثرات سطوح مختلف پرو‌بیوتیک بتاپلاس بر ساختار بافت‌شناسی دوازدهه بلدرچین ژاپنی (Coturnix Japonica)

دوره 30، شماره 2، تیر 1396، صفحه 158-166
محمدرضا اسدی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب