آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,074
تعداد مقالات34,304
تعداد مشاهده مقاله47,172,336
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,082,490
اسدی, بابک, حسینی, سید عبداله, سلیمانی, محمد رضا, علیزاده قمصری, امیر حسین, علیوردی نسب, رامین. (1398). اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(124), 91-100. doi: 10.22092/asj.2018.122469.1733
بابک اسدی; سید عبداله حسینی; محمد رضا سلیمانی; امیر حسین علیزاده قمصری; رامین علیوردی نسب. "اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 124, 1398, 91-100. doi: 10.22092/asj.2018.122469.1733
اسدی, بابک, حسینی, سید عبداله, سلیمانی, محمد رضا, علیزاده قمصری, امیر حسین, علیوردی نسب, رامین. (1398). 'اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(124), pp. 91-100. doi: 10.22092/asj.2018.122469.1733
اسدی, بابک, حسینی, سید عبداله, سلیمانی, محمد رضا, علیزاده قمصری, امیر حسین, علیوردی نسب, رامین. اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(124): 91-100. doi: 10.22092/asj.2018.122469.1733


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب