آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,039
تعداد مشاهده مقاله27,654,793
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,207,184
اسدی, بابک, حسینی, سید عبداله, سلیمانی, محمد رضا, علیزاده قمصری, امیر حسین, علیوردی نسب, رامین. (1398). اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(124), 91-100. doi: 10.22092/asj.2018.122469.1733
بابک اسدی; سید عبداله حسینی; محمد رضا سلیمانی; امیر حسین علیزاده قمصری; رامین علیوردی نسب. "اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 124, 1398, 91-100. doi: 10.22092/asj.2018.122469.1733
اسدی, بابک, حسینی, سید عبداله, سلیمانی, محمد رضا, علیزاده قمصری, امیر حسین, علیوردی نسب, رامین. (1398). 'اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(124), pp. 91-100. doi: 10.22092/asj.2018.122469.1733
اسدی, بابک, حسینی, سید عبداله, سلیمانی, محمد رضا, علیزاده قمصری, امیر حسین, علیوردی نسب, رامین. اثرات افزودنی حاوی پروبیوتیک، ویتامین C و بتائین در شرایط تنش گرمایی بر عملکرد سه سویه تجاری جوجه‌ گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم‌گیری چند شاخصی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 32(124): 91-100. doi: 10.22092/asj.2018.122469.1733


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب