1.

بررسی اثر بخاردهی شلتوک رقم شیرودی بر خصوصیات کیفی، بافت و حرارتی برنج

دوره 18، شماره 2، پاییز و زمستان 1398، صفحه 61-74
عاصفه لطیفی؛ محسن اسمعیلی

2.

بررسی تأثیر شرایط اکوئیک بر شکل‌های مختلف آهن و منگنز در خاک‌های اینسپتی سول زیر کشت برنج و کیوی

دوره 28، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 351-362
علیرضا راهب؛ احمد حیدری؛ محمد جواد محبی صادق

3.

بررسی ترکیب اسیدهای چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن بذرهای تعدادی از توده‌های گاوزبان ایرانی (Echium amoenum Fisch.)

دوره 28، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 699-708
الهام دانشفر؛ کاظم علیرضالو؛ سیدمحمد احمدی حسینی؛ محمدرضا نقوی؛ رضا امیدبیگی

4.

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیرهای سنتی کردی خراسان شمالی، سیا مزگی گیلان و افتر سمنان

دوره 8، شماره 30، بهار 1398، صفحه 13-22
حمید رضا مهدوی عادلی؛ رضوان پوراحمد

5.

بررسی روند تغییرات فیزیکوشیمیایی ارقام متداول برنج ایرانی و تأثیر مدت زمان انبارمانی بر آن

دوره 14، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 43-56
عاصفه لطیفی

6.

گزارش فنی: بررسی اشکال فرسایش و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی آن‌ها در خاک‌های مارنی حوزه آبخیززنجان‌رود

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 16 بهمن 1398
محمدرضا سوری؛ پرویز عبدی نژاد

7.

مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آب در دریاچه پشت سد آزاد سنندج بمنظور فعالیت های شیلاتی

دوره 25، شماره 5، زمستان 1395، صفحه 143-157
حسن نصراله زاده ساروی؛ فرخ پرافکنده؛ حسن فضلی؛ رحمان میرزایی؛ حمید حسین پور؛ محمد علی افرایی؛ عبداله نصراله تبار؛ آسیه مخلوق؛ نظیر واحدی

8.

مقایسه تغییرات کیفی میگوی (Metapenaeus affinis) با پوست طی نگهداری شده در یخ و یخچال

دوره 27، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 123-136
ثریا صالحی؛ آی ناز خدانظری؛ اسحاق زمانی


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.