آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها2,784
تعداد مقالات31,679
تعداد مشاهده مقاله40,110,179
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,604,380
. (1399). اثرات روش‌های مختلف پخت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus). سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22092/isfj.2020.123126
. "اثرات روش‌های مختلف پخت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus)". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1399, -. doi: 10.22092/isfj.2020.123126
. (1399). 'اثرات روش‌های مختلف پخت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus)', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22092/isfj.2020.123126
. اثرات روش‌های مختلف پخت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; (): -. doi: 10.22092/isfj.2020.123126


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب