آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,012
تعداد مقالات33,667
تعداد مشاهده مقاله44,677,653
تعداد دریافت فایل اصل مقاله36,078,902
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. (1399). بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
مریم بختیاری; مریم قراچورلو; بابک غیاثی طرزی. "بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. (1399). 'بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب