آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,086
تعداد مقالات34,446
تعداد مشاهده مقاله49,014,400
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,411,592
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. (1399). بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
مریم بختیاری; مریم قراچورلو; بابک غیاثی طرزی. "بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1399, 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. (1399). 'بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221
بختیاری, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک. بررسی امکان به کارگیری روغن پالم جزء به جزء شده در دماهای مختلف برای ایجاد پایداری حرارتی در کرم مغزی شکلاتی کیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 19(2): 1-20. doi: 10.22092/fooder.2020.126377.1221


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب