آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله29,870,764
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,420,223

1.

A NEW CHROMOSOME NUMBER REPORT AND KARYOTYPE VARIATION IN THYMUS TRANSCASPICUS KLOKOV

دوره 22، شماره 1، آبان 2016، صفحه 59-64
Mehdi Moradi؛ Vahideh Nazeri؛ Mohammad Reza Hassandokht

2.

CHROMOSOME REPORTS ON TWO SPECIES OF THYMUS (LAMIACEAE)

دوره 18، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 108-111
Hamideh Javadi؛ Seyed Mohsen Hesamzadeh Hejazi؛ Majnun Shikhbaba Babayev

3.

NEW OR RARE CHROMOSOME COUNTS OF SOME ANGIOSPERM SPECIES FROM IRAN II

دوره 12، شماره 1، آبان 2008، صفحه 81-86
Seyed Mahmoud Ghaffari؛ Kazem Kelich

4.

NEW SPECIES AND NEW PLANT RECORDS OF LAMIACEAE FROM IRAN

دوره 15، شماره 1، مرداد 2009، صفحه 51-56
Ziba Jamzad

5.

The Antimicrobial Activity of Endophytic Fungi Isolated from Thymus spp.

دوره 12، شماره 1، خرداد 2023، صفحه 117-124
Soheila Mirzaei؛ Sahar Masumi

6.

اثرات تنش خشکی و کود دامی بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک و عملکرد .Thymus vulgaris L و Thymus daenensis Celak

دوره 33، شماره 5، دی 1396، صفحه 793-811
مهدیه عسکری؛ محمد علی بهدانی؛ سهیل پارسا؛ مجید جامی الاحمدی؛ سهراب محمودی

7.

اثر ارتفاع از سطح دریا و خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک بر مواد مؤثره گیاه آویشن (Thymus fallax Fisch.et C.A. Mey.) در رویشگاه‌های طبیعی لرستان

دوره 30، شماره 4، مهر 1393، صفحه 519-528
علی محمدیان؛ رضا کرمیان؛ مهدی میرزا؛ علی سپهوند

8.

اثر عصاره دو گیاه دارویی نعناع فلفلی و آویشن بصورت ترکیبی و یا جداگانه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای روده جوجه های گوشتی

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 55-66
حسن خمیس آبادی؛ قاسم پورحسابی

9.

ارزیابی اکوفیتوشیمیایی تاکسون‬های جنس آویشن (Thymus spp) منطقه حفاظت شده اشترانکوه استان لرستان

دوره 4، شماره 2، تیر 1401، صفحه 43-33
الهام فاریابی؛ علی اشرف جعفری؛ حدیث زارع منش؛ زهرا مرزبان

10.

ارزیابی ویژگی‌های مورفولوژیک، ساختار کرک‌ و ارتباط آنها با میزان اسانس در چهار گونه آویشن (Thymus sp.)

دوره 34، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 859-869
شهربانو عباسی؛ سعدالله هوشمند؛ ندا میرآخورلی؛ رودابه راوش

11.

استخراج و تجزیه کمّی و کیفی اسانس گونه‌های مختلف آویشن (Thymus spp) کشت شده در یزد

دوره 30، شماره 4، مهر 1393، صفحه 634-649
عباس زارع‌زاده؛ علی میرحسینی؛ مهدی میرزا؛ محمدرضا عربزاده

12.

استفاده از نشانگر RAPD برای ارزیابی گوناگونی ژنتیکی برخی از گونه‌های آویشن

دوره 20، شماره 2، اسفند 1391، صفحه 192-201
سیده بی‌بی لیلا علمداری؛ عباس صفرنژاد؛ قربانعلی نعمت‌زاده

13.

بررسی آفات، بیماری‎ها و علف‎های هرزگونه‎های مختلف آویشن Thymus spp. در استان چهارمحال و بختیاری

دوره 12، شماره 2، آذر 1393، صفحه 130-136
فرشاد حقیقیان؛ ابراهیم صادقی

14.

بررسی آفات و بیماری‌های آویشن در استان همدان

دوره 9، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 26-36
نورعلی رجبی مظهر؛ سید ابراهیم صادقی؛ فرزانه عادل

15.

بررسی برخی ویژگی‌های اکولوژیکی دو گونه Thymus kotschyanus Boiss. Et Hohen و Thymus pubescens Boiss. & Kotschy ex Celak در استان آذربایجان‌غربی

دوره 29، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 412-424
مژگان لارتی؛ صابر قاسم‌پور؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ بهمن علیزاده

16.

بررسی خصوصیات جوانه‌زنی، استقرار گیاهچه و شناسایی گونه‌های جنس آویشن (Thymus) موجود در بانک ژن منابع طبیعی ایران

دوره 32، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 115-126
محسن نصیری؛ سید اسماعیل سیدیان؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی

17.

بررسی سازگاری و فنولوژی برخی از گونه‌های جنس آویشن در شرایط زراعی

دوره 31، شماره 3، مرداد 1394، صفحه 539-553
عباس زارع‌زاده؛ حسن مداح عارفی؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ علی میرحسینی؛ محمدرضا عرب‌زاده

18.

بررسی عملکرد اسانس گونه‌های مختلف آویشن در شرایط زراعی متفاوت

دوره 2، شماره 4، مهر 1396، صفحه 34-40
مهدی میرزا؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ بهاره الهوردی ممقانی؛ زهرا بهراد

19.

بررسی کمّی و کیفی اسانس گونه‌های آویشن (Thymus) کاشته شده در باغ گیاه‌شناسی ملی ایران

دوره 31، شماره 5، آذر 1394، صفحه 864-880
مهدی میرزا؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ بهاره الهوردی ممقانی

20.

بررسی ویژگی های تغذیه ای گیاه آویشن (.Thymus spp ) در دام و طیور

دوره 4، شماره 2، تیر 1401، صفحه 32-14
عاطفه سیددخت؛ جواد رحمانی نیا؛ حسنا حاجاتی

21.

تأثیر تراکم بوته بر صفات مورفولوژیک و عملکردهای کمّی و کیفی چهار گونه آویشن (Thymus) در شرایط دیم دماوند

دوره 29، شماره 3، آبان 1392، صفحه 709-719
رضا طاهری؛ محمدحسین لباسچی؛ عبدالرسول ذاکرین؛ محمد بختیاری رمضانی؛ امیر برجیان؛ مریم مکی‌زاده تفتی

22.

تأثیر تراکم بوته بر عملکرد کمّی ‌و کیفی سه گونه آویشن (Thymus) در شرایط دیم سه استان‌ کشور

دوره 33، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 897-914
محمدحسین لباسچی؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ مریم مکی زاده تفتی؛ سمانه اسدی صنم؛ خلیل کریم زاده اصل

23.

شناسایی و بررسی اکولوژیکی دو جنس از گیاهان معطر(Thymus, Ziziphora) در استان کردستان

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1383، صفحه 1-18
جمال حسنی

24.

مطالعه تنوع ژنتیکی در سه گونه از گیاه آویشن (Thymus) با استفاده از الکتروفورز پروتئین‌های ذخیره‌ای بذر

دوره 13، شماره 2، مرداد 1384، صفحه 153-162
شهین مهرپور؛ حسین میرزایی ندوشن؛ فاطمه سفیدکن

25.

مقایسه عملکرد کمّی و کیفی روغن اسانسی گونه‌های مختلف آویشن (Thymus) در رویشگاه‌های طبیعی استان کردستان

دوره 34، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 748-756
جمال حسنی؛ مهدی میرزا

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب