آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله28,030,185
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,245,402

1.

اثر آرتمیا اورمیانای غنی شده با ویتامین E و اسیدهای چرب غیراشباع بر میزان رشد، بازماندگی و مقاومت به تنش شوری

دوره 17، شماره 2، مرداد 1387، صفحه 49-58
محمدعلی جلالی؛ سید عباس حسینی؛ محمدرضا ایمانپور؛ علی اکبر علیمحمدی

2.

اثر غلظت و مدت زمان در غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis با امولسیون روغن ماهی کاد با تاکید بر اسیدهای چرب

دوره 18، شماره 2، مرداد و شهریور 1388، صفحه 153-164
مازیار یحیوی؛ محمدرضا فرزانه

3.

یافته کوتاه: تاثیر روتیفر آب شیرین غنی شده با ویتامین C بر شاخصهای رشدلاروتاسماهی ایرانی(Acipenser persicus)

دوره 24، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 139-143
رودابه روفچایی؛ مریم فلاحی کپورچالی؛ داریوش پروانه مقدم؛ فروزان چوبیان

4.

بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)

دوره 27، شماره 6، بهمن و اسفند 1397، صفحه 165-170
صغری کمالی؛ قربان زارع گشتی؛ مهرداد نصری؛ فاطمه نوغانی؛ ژاله خوشخو

5.

تاثیر افزودن پودر میکروجلبک اسپیرولینا بر ترکیب اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه پاستا

دوره 26، شماره 4، آبان 1396، صفحه 119-130
سید صابر مستولی‌زاده؛ یزدان مرادی؛ محمد صدیق مرتضوی؛ عباسعلی مطلبی؛ منصوره قائنی

6.

تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی

دوره 1، زمستان 96، دی 1396، صفحه 109-118
صغری کمالی؛ علی اصغر خانی پور؛ قربان زارع گشتی؛ فاطمه نوغانی

7.

تاثیر غنی سازی ناپلیوس آرتمیا فرانسیسکانا و ویتامین E بر میزان رشد، مرگ و میر و مقاومت در برابر استرس لارو شانک زردباله (Acanthopagrus latus)

دوره 20، شماره 4، تیر 1390، صفحه 97-106
محمد نبی عدلو؛ عباس متین فر

8.

تأثیر کاربرد ورمی کمپوست های غنی شده بر درصد ظهور گیاهچه و وزن خشک بوته ذرت هیبرید سینگل کراس 704

دوره 25، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 33-38
مجتبی جهانی؛ حسین بشارتی؛ احمد گلچین

9.

تولید بیوکمپوست غنی شده از باگاس نیشکر و کاه و کلش گندم

دوره 3، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 31-40
ابوالفضل آزادی؛ محی الدین گوشه

10.

غنی سازی ناپلیوس آرتمیا ارومیانا به منظور افزایش کمی و کیفی لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در بهبود بازسازی ذخایر

دوره 1، زمستان 96، دی 1396، صفحه 51-58
محمود حافظیه

11.

مقایسه ترکیبات شیمیایی آرتمیا ارومیانا غنی شده با منابع و سطوح مختلف اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (HUFA) در زمانهای مختلف

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1388، صفحه 43-54
محمود حافظیه؛ صالح کامارودین؛ چی رز بن سعد؛ مصطفی کمال عبد ستار؛ ناصر آق؛ حمیرا حسین پور

12.

مقایسه ویژگی‌‌های کیفی نان فطیر غنی شده با گوشت ماهیان قزل‌‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپور نقره‌‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال

دوره 32، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 129-141
مهدی آل‌‌بوفتیله؛ سید حسن جلیلی؛ سمیرا جدی؛ فاطمه نوغانی؛ صغری کمالی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب