آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله27,938,176
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,237,588
کمالی, صغری, خانی پور, علی اصغر, زارع گشتی, قربان, نوغانی, فاطمه. (1396). تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(زمستان 96), 109-118.
صغری کمالی; علی اصغر خانی پور; قربان زارع گشتی; فاطمه نوغانی. "تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, زمستان 96, 1396, 109-118.
کمالی, صغری, خانی پور, علی اصغر, زارع گشتی, قربان, نوغانی, فاطمه. (1396). 'تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(زمستان 96), pp. 109-118.
کمالی, صغری, خانی پور, علی اصغر, زارع گشتی, قربان, نوغانی, فاطمه. تاثیر غنی سازی ماکارونی تولید شده به روش صنعتی با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) بر میزان ذائقه پسندی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 1(زمستان 96): 109-118.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب