یحیوی, مازیار, فرزانه, محمدرضا. (1388). اثر غلظت و مدت زمان در غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis با امولسیون روغن ماهی کاد با تاکید بر اسیدهای چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), 153-164. doi: 10.22092/isfj.2009.115463
مازیار یحیوی; محمدرضا فرزانه. "اثر غلظت و مدت زمان در غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis با امولسیون روغن ماهی کاد با تاکید بر اسیدهای چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 2, 1388, 153-164. doi: 10.22092/isfj.2009.115463
یحیوی, مازیار, فرزانه, محمدرضا. (1388). 'اثر غلظت و مدت زمان در غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis با امولسیون روغن ماهی کاد با تاکید بر اسیدهای چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(2), pp. 153-164. doi: 10.22092/isfj.2009.115463
یحیوی, مازیار, فرزانه, محمدرضا. اثر غلظت و مدت زمان در غنی سازی روتیفر Brachionus plicatilis با امولسیون روغن ماهی کاد با تاکید بر اسیدهای چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 18(2): 153-164. doi: 10.22092/isfj.2009.115463