آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,472,186
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,924,458
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. (1397). بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(6), 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
صغری کمالی; قربان زارع گشتی; مهرداد نصری; فاطمه نوغانی; ژاله خوشخو. "بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 6, 1397, 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. (1397). 'بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(6), pp. 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(6): 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب