آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,698,937
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,254,042
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. (1397). بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(6), 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
صغری کمالی; قربان زارع گشتی; مهرداد نصری; فاطمه نوغانی; ژاله خوشخو. "بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 6, 1397, 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. (1397). 'بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(6), pp. 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(6): 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب