آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,091
تعداد مقالات34,496
تعداد مشاهده مقاله49,282,100
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,754,347
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. (1397). بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(6), 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
صغری کمالی; قربان زارع گشتی; مهرداد نصری; فاطمه نوغانی; ژاله خوشخو. "بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 6, 1397, 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. (1397). 'بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(6), pp. 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(6): 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب