آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,873
تعداد مقالات32,555
تعداد مشاهده مقاله42,418,862
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,194,465
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. (1397). بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(6), 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
صغری کمالی; قربان زارع گشتی; مهرداد نصری; فاطمه نوغانی; ژاله خوشخو. "بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 6, 1397, 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. (1397). 'بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(6), pp. 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891
کمالی, صغری, زارع گشتی, قربان, نصری, مهرداد, نوغانی, فاطمه, خوشخو, ژاله. بررسی پروفایل اسیدهای آمینه و ارزش غذایی ماکارونی صنعتی غنی سازی شده با کنسانتره پروتئین ماهی کپور نقره ای (FPC). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(6): 165-170. doi: 10.22092/isfj.2018.117891


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب