آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,727
تعداد مقالات31,057
تعداد مشاهده مقاله28,386,455
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,275,247

1.

Chemical changes and shelf-life of conventional surimi and proteins recovered using pH change method from common carp (Cyprinus carpio) muscle during 5 months storage at -18ºC

دوره 15، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 311-332
B. Shabanpour؛ Y. Etemadian

2.

Effect of gamma irradiation and modified atmosphere packaging on the shelf-life of white shrimp (Metapenaeus affinis)

دوره 20، شماره 4، مهر 2021، صفحه 1004-1021
Shaghayegh Mehrzadeh؛ Laleh Roomiani

3.

Effect of Phycoerythrin on Antimicrobial Activity and Shelf-life Extension of the Nile Tilapia (Oreochromis niloticus) at Refrigerator Temperature

دوره 78، شماره 6، بهمن و اسفند 2023، صفحه 1811-1821
B Nowruzi؛ S Jafari Porzani؛ A A Anvar

4.

Effect of vacuum-packing method on the shelf – life of Capoeta umbla sausages

دوره 13، شماره 1، فروردین 2014، صفحه 178-184
E Özpolat؛ B Patır؛ H. Ş Guran؛ M. R Gul

5.

Effects of different concentrations of Sodium alginate as an edible film on chemical changes of dressed Kilka during frozen storage

دوره 10، شماره 4، دی 2011، صفحه 654-662
N. Khanedan؛ A. A. Motalebi؛ A. A. Khanipour؛ A. koochekian sabour؛ M. Seifzadeh؛ A. Hasanzati rostami

6.

The shelf-life of conventional surimi and recovery of functional proteins from silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) muscle by an acid or alkaline solubilization process during frozen storage

دوره 15، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 281-300
B. Shabanpour؛ Y. Etemadian

7.

اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 22، شماره 1، شهریور 1392، صفحه 13-26
سید حسن جلیلی؛ ناصر صداقت؛ فاطمه نوغانی

8.

بررسی راهکارهای افزایش عمر انبارمانی و کاهش ضایعات بعضی از ارقام انگور ایران

دوره 8، شماره 3، آذر 1386، صفحه 31-50
محمدعلی نجاتیان

9.

تاثیر کنستانتره پروتئین ماهی سیم بر ارزش غذایی و فاکتورهای شیمیایی کلوچه ماهی در دمای محیط

دوره 1، پائیز 96، مهر 1396، صفحه 59-70
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی

10.

تعیین زمان ماندگاری ماهی شوریده (Otolithes ruber) در پودر یخ

دوره 19، شماره 4، خرداد 1390، صفحه 87-96
سلیم شریفیان؛ محمد صدیق مرتضوی؛ اسحاق زکی پور رحیم آبادی؛ علی ارشدی

11.

تغییرات کیفی ماهی موتو (Encrasicholina punctifer) طی نگهداری در یخ

دوره 29، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 37-47
سلیم شریفیان؛ صابر شریفیان؛ محمد صدیق مرتضوی

12.

تغییرات کیفی میگوی سرتیز (Metapenaeus affinis) طی نگهداری با تأخیر در یخ‌

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 167-177
بهمن میربلوک؛ جواد قاسم زاده؛ سلیم شریفیان

13.

عوامل ایجاد فساد و راهکارهای کاهش ضایعات پس از برداشت در محصولات گلخانه‌ای

دوره 1، شماره 1، دی 1397، صفحه 41-52
سیب گل خوشکام



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب