شریفیان, سلیم, شریفیان, صابر, مرتضوی, محمد صدیق. (1399). تغییرات کیفی ماهی موتو (Encrasicholina punctifer) طی نگهداری در یخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(5), 37-47. doi: 10.22092/isfj.2021.123159
سلیم شریفیان; صابر شریفیان; محمد صدیق مرتضوی. "تغییرات کیفی ماهی موتو (Encrasicholina punctifer) طی نگهداری در یخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 5, 1399, 37-47. doi: 10.22092/isfj.2021.123159
شریفیان, سلیم, شریفیان, صابر, مرتضوی, محمد صدیق. (1399). 'تغییرات کیفی ماهی موتو (Encrasicholina punctifer) طی نگهداری در یخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(5), pp. 37-47. doi: 10.22092/isfj.2021.123159
شریفیان, سلیم, شریفیان, صابر, مرتضوی, محمد صدیق. تغییرات کیفی ماهی موتو (Encrasicholina punctifer) طی نگهداری در یخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(5): 37-47. doi: 10.22092/isfj.2021.123159