شریفیان, سلیم, شریفیان, صابر, مرتضوی, محمد صدیق. (1399). تغییرات کیفی ماهی موتو (Encrasicholina punctifer) طی نگهداری در یخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), 1-12. doi: 10.22092/isfj.2021.123159
سلیم شریفیان; صابر شریفیان; محمد صدیق مرتضوی. "تغییرات کیفی ماهی موتو (Encrasicholina punctifer) طی نگهداری در یخ". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1399, 1-12. doi: 10.22092/isfj.2021.123159
شریفیان, سلیم, شریفیان, صابر, مرتضوی, محمد صدیق. (1399). 'تغییرات کیفی ماهی موتو (Encrasicholina punctifer) طی نگهداری در یخ', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. 1-12. doi: 10.22092/isfj.2021.123159
شریفیان, سلیم, شریفیان, صابر, مرتضوی, محمد صدیق. تغییرات کیفی ماهی موتو (Encrasicholina punctifer) طی نگهداری در یخ. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; (): 1-12. doi: 10.22092/isfj.2021.123159


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.