آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله29,849,899
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,415,953

1.

Effect of lactic acid bacteria and the potential probiotic Hafnia alvei on growth and survival rates of narrow clawed crayfish (Astacus leptodactylus Esch., 1823) stage II juveniles

دوره 15، شماره 4، دی 2016، صفحه 1307-1317
B.I Dıdınen؛ S Bahadır Koca؛ S. Metin؛ O. Dıler؛ K.G Erol؛ A. Dulluc؛ H.U Koca؛ N.O Yigit؛ R Ozkok؛ R Kucukkara

2.

Identification and probiotic properties of lactic acid bacterial isolated from freshwater fish

دوره 19، شماره 4، مهر 2020، صفحه 1795-1807
zubeyde HANOL BEKTAŞ

3.

The effects of Pediococcus acidilactici as a probiotic on growth performance and survival rate of great sturgeon, Huso huso (Linnaeus, 1758)

دوره 17، شماره 1، فروردین 2017، صفحه 150-161
A. Zare؛ G. Azari-Takami؛ F. Taridashti؛ H. Khara

4.

بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری

دوره 9، شماره 3، آذر 1387، صفحه 153-170
علیرضا صادقی؛ فخری شهیدی؛ سیدعلی مرتضوی؛ مهدی نصیری محلاتی؛ بلال صادقی

5.

بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونه‌های شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو

دوره 6، شماره 24، آذر 1396، صفحه 15-22
ریحانه کردسدهی؛ محمد ربانی‌خوراسگانی؛ اصغر طاهری کفرانی

6.

تأثیر جیره های غنی شده با پروبیوتیک، پری بیوتیک و کنجاله سویا تخمیری بر عملکرد، مورفولوژی روده و جمعیت سالمونلا در جوجه های گوشتی چالش یافته با سالمونلا تیفی‌موریوم

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 83-96
حسین محب الدینی؛ وحید جزی؛ اکرم شبانی؛ امین عشایری زاده؛ رضا برکتین

7.

تأثیر ضایعات ماهی تخمیری در تغذیه جوجه های گوشتی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های خون

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 17-30
اکرم شبانی؛ فتح اله بلداجی؛ بهروز دستار؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران

8.

تأثیر کنجاله سویای تخمیر شده با آسپرژیلوس اوریزا و سطح پروتئین جیره بر عملکرد و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 109، اسفند 1394، صفحه 53-66
مجتبی فلاح؛ بهروز دستار؛ فرزانه گنجی؛ امین عشایری زاده

9.

ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون

دوره 22، شماره 2، آذر 1392، صفحه 35-46
سید علی جعفرپور؛ عاطفه علی نژاد؛ سکینه یگانه؛ رضا صفری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب