آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,005
تعداد مقالات33,631
تعداد مشاهده مقاله44,472,450
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,935,164
جعفرپور, سید علی, علی نژاد, عاطفه, یگانه, سکینه, صفری, رضا. (1392). ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), 35-46. doi: 10.22092/isfj.2017.110117
سید علی جعفرپور; عاطفه علی نژاد; سکینه یگانه; رضا صفری. "ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 2, 1392, 35-46. doi: 10.22092/isfj.2017.110117
جعفرپور, سید علی, علی نژاد, عاطفه, یگانه, سکینه, صفری, رضا. (1392). 'ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(2), pp. 35-46. doi: 10.22092/isfj.2017.110117
جعفرپور, سید علی, علی نژاد, عاطفه, یگانه, سکینه, صفری, رضا. ویژگی های میکروبی و بیوشیمیایی سوسیس تخمیری تهیه شده از گوشت ماهی کپور معمولی با تکنیک تلقیح انکوباسیون. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 22(2): 35-46. doi: 10.22092/isfj.2017.110117


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب