آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,728
تعداد مقالات31,071
تعداد مشاهده مقاله28,684,883
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,304,387
صادقی, علیرضا, شهیدی, فخری, مرتضوی, سیدعلی, نصیری محلاتی, مهدی, صادقی, بلال. (1387). بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), 153-170.
علیرضا صادقی; فخری شهیدی; سیدعلی مرتضوی; مهدی نصیری محلاتی; بلال صادقی. "بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 9, 3, 1387, 153-170.
صادقی, علیرضا, شهیدی, فخری, مرتضوی, سیدعلی, نصیری محلاتی, مهدی, صادقی, بلال. (1387). 'بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 9(3), pp. 153-170.
صادقی, علیرضا, شهیدی, فخری, مرتضوی, سیدعلی, نصیری محلاتی, مهدی, صادقی, بلال. بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 9(3): 153-170.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب