کردسدهی, ریحانه, ربانیخوراسگانی, محمد, طاهری کفرانی, اصغر. (1396). بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونههای شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(24), 15-22. doi: 10.22092/aasrj.2017.115830
ریحانه کردسدهی; محمد ربانیخوراسگانی; اصغر طاهری کفرانی. "بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونههای شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 24, 1396, 15-22. doi: 10.22092/aasrj.2017.115830
کردسدهی, ریحانه, ربانیخوراسگانی, محمد, طاهری کفرانی, اصغر. (1396). 'بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونههای شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(24), pp. 15-22. doi: 10.22092/aasrj.2017.115830
کردسدهی, ریحانه, ربانیخوراسگانی, محمد, طاهری کفرانی, اصغر. بررسی تاثیر فعالیت پروتئولیتیکی باکتری های اسید لاکتیک با فرم کوکسی جدا شده از نمونههای شیر شتر بر کاهش حساسیت زایی پروتئین های کازئین شیر گاو. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 6(24): 15-22. doi: 10.22092/aasrj.2017.115830