آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله28,106,487
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,248,275

1.

اثرات نمک (NaCl) در بهبود تغذیه، روند رشد و کاهش هزینه تولید غذای ماهیان خاویاری

دوره 4، بهار و تابستان 1400، شهریور 1400، صفحه 7-12
سمیه حسن پور لسکوکلایه؛ محمد پوردهقانی پیشکناری؛ حبیب وهاب زاده؛ محمود محسنی؛ میرحامد سید حسنی؛ رضوان اله کاظمی

2.

استفاده از اسیدهای آمینه متیونین، لایزین و آلانین در رشد، تغذیه و بازماندگی بچه تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) طی دوره سازگاری به غذای دستی

دوره 1، شماره 1، مهر 1397، صفحه 56-71
حمیدرضا پورعلی؛ محمود بهمنی؛ محمود محسنی؛ علی حسین پور؛ علیرضا علیپور

3.

استفاده از کنسانتره پروتئین‌ سویا در جیره غذایی آبزیان با تأکید بر ماهیان خاویاری

دوره 4، بهار و تابستان 1400، شهریور 1400، صفحه 13-24
میرحامد سید حسنی؛ محمود محسنی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ تورج سهرابی؛ سمیه حسن پور

4.

امکان جایگزینی کنجاله کانولا بجای بخشی از پودر ماهی در تولید جیره غذایی (Acipenser baerii) تاس ماهی سیبری

دوره 3، شماره 5، اسفند 1399، صفحه 22-28
محمود محسنی؛ میرحامد سید حسنی؛ محمد ملک پور

5.

بکارگیری روش های ممکن در تشخیص جنسیت ماهیان خاویاری پرورشی

دوره 1، شماره 1، مهر 1397، صفحه 23-31
علی حلاجیان؛ رضوان اله کاظمی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ محمود محسنی؛ مهتاب یارمحمدی؛ امین فرهبد رودبارکی

6.

تأثیر جایگزینی سیست دکپسوله آرتمیا بجای غذاهای زنده در افزایش رشد و بازماندگی لارو فیل ماهی (Huso huso)

دوره 5، بهار و تابستان 1401، آبان 1401، صفحه 13-20
نعمت پیکران مانا؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ محمود محسنی؛ جلیل جلیل پور؛ سید علی موسوی؛ حامد یوسف پور

7.

جیره و دفعات غذادهی بهینه لارو فیل ماهی پرورشی (Huso huso)

دوره 6، بهار وتابستان 1402، دی 1402، صفحه 27-32
رضا قربانی واقعی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ ذبیح اله پژند؛ محمود محسنی؛ مریم منصف شکری؛ جلیل جلیل پور؛ هوشنگ یگانه

8.

درصد غذادهی و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و قابلیت هضم فیل‏ماهی (Huso huso) جوان پرورشی

دوره 2، پاییز و زمسنان 1398، اسفند 1398، صفحه 39-47
محمود محسنی؛ محمود پور دهقان؛ سمیه حسن پور؛ علی حلاجیان؛ رضوان اله کاظمی؛ شهلا جوان مجیدی

9.

کاربرد ال- کارنیتین در جیره غذایی ماهیان خاویاری

دوره 4، پاییز و زمستان 1400، اردیبهشت 1401، صفحه 27-37
محمود محسنی؛ میرحامد سید حسنی؛ سمیه حسن پور

10.

کاربرد پپتیدهای زیست فراوری شده (پرو تئین هیدرولیز شده) در جیره غذایی ماهیان پرورشی با تاکید بر ماهیان خاویاری

دوره 5، پاییز و زمستان 1401، تیر 1402، صفحه 1-9
میرحامد سید حسنی؛ علی حسین پور زلتی؛ تورج سهرابی؛ امید صفری؛ محمود محسنی

11.

کاربرد تیامین در ارتقاء شاخص‌های انکوباسیون فیل‏ماهی (Huso huso) پرورشی

دوره 6، بهار وتابستان 1402، دی 1402، صفحه 33-38
محمود محسنی؛ تورج سهرابی؛ محمد پوردهقانی؛ رضا قربانی واقعی؛ ذبیح اله پژند؛ ساره قیاسی؛ بهاره یونس حقیقی

12.

مروری بر پرورش ماهیان خاویاری در مخازن بتنی، سیستم مدار بسته، قفس و استخر خاکی

دوره 5، بهار و تابستان 1401، آبان 1401، صفحه 1-12
رضا قربانی واقعی؛ محمود محسنی؛ علیرضا علیپور؛ ذبیح اله پژند؛ اسماعیل حسین نیا

13.

منابع پروتئین گیاهی و جانوری جایگزین پودر ماهی در جیره غذایی فیلماهی و تاسماهی سیبری

دوره 3، بها ر و تابستان 99، دی 1399، صفحه 1-6
میرحامد سید حسنی؛ میر مسعود سجادی؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ محمود محسنی؛ علی حسین پور زلتی؛ تورج سهرابی؛ رضا Ghorbani Vaghei



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب