محسنی, محمود, سید حسنی, میرحامد, ملک پور, محمد. (1399). امکان جایگزینی کنجاله کانولا بجای بخشی از پودر ماهی در تولید جیره غذایی (Acipenser baerii) تاس ماهی سیبری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(5), 22-28.
محمود محسنی; میرحامد سید حسنی; محمد ملک پور. "امکان جایگزینی کنجاله کانولا بجای بخشی از پودر ماهی در تولید جیره غذایی (Acipenser baerii) تاس ماهی سیبری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 5, 1399, 22-28.
محسنی, محمود, سید حسنی, میرحامد, ملک پور, محمد. (1399). 'امکان جایگزینی کنجاله کانولا بجای بخشی از پودر ماهی در تولید جیره غذایی (Acipenser baerii) تاس ماهی سیبری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(5), pp. 22-28.
محسنی, محمود, سید حسنی, میرحامد, ملک پور, محمد. امکان جایگزینی کنجاله کانولا بجای بخشی از پودر ماهی در تولید جیره غذایی (Acipenser baerii) تاس ماهی سیبری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 3(5): 22-28.