1.

اثر پوشش کیتوزان همراه با ناتامایسین بر کیفیت تخم ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) طی نگهداری در دمای یخچال

دوره 25، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 109-120
یاسین مطلبی؛ سید مهدی اجاق؛ عباسعلی مطلبی؛ رضا صفری

2.

ارزیابی تاثیر دما، زمان و pH بر پایداری رنگدانه فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis)

دوره 26، شماره 5، زمستان 1396، صفحه 85-93
رضا صفری؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

3.

استفاده از روش شیمیایی به منظور تولید پروتئین آبکافت‌شده از امعاء و احشاء فیتوفاگ (Hypophthalmichthys moltirix) و استفاده از آن به عنوان محیط کشت Listeria monocytogenes‌‌‌

دوره 26، شماره 3، تابستان 1396، صفحه 11-22
ماریا اصغرنیا؛ سکینه yeganeh؛ سید علی جعفرپور؛ رضا صفری

4.

بررسی خواص ضدباکتریایی و آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 28، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 117-128
زهرا یعقوب زاده؛ حامی کابوسی؛ فاطمه پیروی قادیکلایی؛ رضا صفری؛ اسماعیل فتاحی

5.

بررسی روابط بین پارامترهای لیمنولوژیکی و شاخص‌های کیفیت آب در سد آزاد سنندج به منظور فعالیت‌های شیلاتی

دوره 29، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 1-11
حسن نصراله اده ساروی؛ آسیه مخلوق؛ زهرا یعقوب زاده؛ رضا صفری؛ حمید حسین پور

6.

بررسی و جداسازی کلستریدیوم بوتولینوم تیپ E از ماهیان دودی و تازه کپور معمولی ، سفید و فیتوفاگ

دوره 7، شماره 4، بهمن و اسفند 1377، صفحه 19-26
رضا صفری؛ عیسی خندقی

7.

تاثیر باکتری Lactobacillus بر شاخص های رشد، بقاء و مقاومت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در برابر باکتری Streptococcus iniae

دوره 26، شماره 5، زمستان 1396، صفحه 131-138
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده

8.

مطالعه اثرات ضد باکتریایی برخی از عصاره‌های گیاهی بر باکتری یرسینیا راکری در شرایط آزمایشگاهی Yersinia ruckeri

دوره 25، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 41-50
میلاد عادل؛ رضا صفری؛ محمد جلیل ذریه زهرا؛ راضیه الهی

9.

مطالعه عوامل خطر ساز درکارگاههای تکثیر و پرورش قزل آلا براساس پارامترهای محیطی آب در رودخانه هراز

دوره 28، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 67-78
حسن نصراله زاده ساروی؛ مریم قیاسی؛ رضا صفری؛ آسیه مخلوق؛ عبداله نصراله تبار؛ ولی اله محمدزاده؛ عسگر منعمی

10.

مطالعه و بررسی امکان استخراج اسیدهای چرب امگا -3 از روغن ماهی کیلکا

دوره 17، شماره 4، بهمن و اسفند 1387، صفحه 89-100
علی سلمانی جلودار؛ محمود رضائیان؛ سلیمان غلامی پور؛ رضا صفری؛ رضا پورغلام

11.

ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس تخمیری ماهی کپور معمولی متاثر از کشت ترکیبی استارتر کالچرهای Pediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum

دوره 26، شماره 3، تابستان 1396، صفحه 51-63
سیدعلی جعفرپور؛ فرزانه یزدان‌پرست؛ رضا صفری



Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.