صفری, رضا, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا. (1396). ارزیابی تاثیر دما، زمان و pH بر پایداری رنگدانه فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis). سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(5), 85-93. doi: 10.22092/isfj.2017.115342
رضا صفری; زینب رفتنی امیری; رضا اسماعیل زاده کناری. "ارزیابی تاثیر دما، زمان و pH بر پایداری رنگدانه فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 5, 1396, 85-93. doi: 10.22092/isfj.2017.115342
صفری, رضا, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا. (1396). 'ارزیابی تاثیر دما، زمان و pH بر پایداری رنگدانه فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(5), pp. 85-93. doi: 10.22092/isfj.2017.115342
صفری, رضا, رفتنی امیری, زینب, اسماعیل زاده کناری, رضا. ارزیابی تاثیر دما، زمان و pH بر پایداری رنگدانه فیکوسیانین استخراج شده از جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(5): 85-93. doi: 10.22092/isfj.2017.115342