جعفرپور, سیدعلی, یزدانپرست, فرزانه, صفری, رضا. (1396). ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس تخمیری ماهی کپور معمولی متاثر از کشت ترکیبی استارتر کالچرهای Pediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), 51-63. doi: 10.22092/isfj.2017.113522
سیدعلی جعفرپور; فرزانه یزدانپرست; رضا صفری. "ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس تخمیری ماهی کپور معمولی متاثر از کشت ترکیبی استارتر کالچرهای Pediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 3, 1396, 51-63. doi: 10.22092/isfj.2017.113522
جعفرپور, سیدعلی, یزدانپرست, فرزانه, صفری, رضا. (1396). 'ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس تخمیری ماهی کپور معمولی متاثر از کشت ترکیبی استارتر کالچرهای Pediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(3), pp. 51-63. doi: 10.22092/isfj.2017.113522
جعفرپور, سیدعلی, یزدانپرست, فرزانه, صفری, رضا. ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی سوسیس تخمیری ماهی کپور معمولی متاثر از کشت ترکیبی استارتر کالچرهای Pediococcus pentosaceus و Lactobacillus plantarum. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(3): 51-63. doi: 10.22092/isfj.2017.113522