آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله29,933,915
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,424,394

1.

مقایسه درصد و ترکیبات تشکیل‌دهنده اسانس در اندام‌های مختلف گیاه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch)

صفحه 14-1
رقیه نجف زاده؛ احد علیی؛ کوثر طاهری بوکانی

2.

بررسی اثر پوشش آلوئه‌ورا بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و کاهش آلودگی میکروبی میوة شلیل طی مدت نگهداری

صفحه 33-15
پروین شرایعی؛ شهره نیکخواه

3.

اثر شرایط استخراج توسط امواج فراصوت بر راندمان استحصال عصاره، ترکیبات فنولی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره بوقناق

صفحه 44-34
حسن رشیدی؛ انسیه حسین زاده؛ محسن قدس روحانی؛ سودایه عین افشار

4.

بررسی اثر اسانس گیاه دارویی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) بر ماندگاری و کیفیت گل‌ شاخه‌بریده رز

صفحه 66-46
سید عباس میرجلیلی

5.

بررسی فعالیت ‌‌آنتی‌اکسیدانی‌ عصاره گلبرگ زعفران در سیستمهای مدل روغنی

صفحه 80-67
سودایه عین افشار

6.

بررسی ترکیبات زیست فعال، مواد معدنی و ارزیابی حسی میکروگرین‌های شاهی، ریحان و تربچه

صفحه 94-82
الهام آذرپژوه؛ پروین شرایعی؛ غلامعلی گزانچیان

7.

تولید خامه ی کم چرب فراسودمند با استفاده از صمغ های کتیرا، کندر و فارسی

صفحه 104-95
حسن رشیدی؛ وحید حکیم زاده؛ ثنا احمدی ناقدی

8.

برنامه‌ها و راهکارهای افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان کردستان

صفحه 116-105
مازیار حیدری؛ بهلول عباس زاده؛ شیدا خسروی؛ کاظم ساعدی؛ اصغر فرج اللهی

9.

بررسی تنوع مورفولوژیکی و اجزای عملکرد جمعیت‌های گل محمدی (Rosa damascena) در شرایط آب و خاک لب شور

صفحه 127-117
عباس پورمیدانی؛ حسین باقری

10.

مروری بر ترکیبات شیمیایی و پراکنش خانواده Ranunculaceae در ایران

صفحه 138-128
محمد فضلی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب