آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,862,876
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,112,453

1.

شناسنامه جلد 2-37


2.

تأثیر تیمارهای تغذیه‌ای بر ویژگی‌های مورفولوژیک و عملکرد اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica Jamzad)

صفحه 193-213
سیده محدثه محمدی؛ فاطمه سفیدکن؛ سمانه اسدی صنم؛ سپیده کلاته‌جاری

3.

اثر تیمار آب آبیاری مغناطیسی بر خصوصیات رشدی و عملکردی چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) تحت تنش کمبود آب

صفحه 214-228
حسین حمامی؛ نرگس ایمانی

4.

بررسی تغییرات کمّی و کیفی ترکیب‌های اسانس کلپوره (Teucrium polium L. subsp. polium) در مراحل مختلف فنولوژی

صفحه 229-241
سید محمدرضا حبیبیان؛ پریسا سربی اکبری؛ وحید روشن

5.

تأثیر تاریخ کشت، کود کامل و زمان برداشت بر عملکرد کمّی و کیفی Satureja rechingeri Jamzad

صفحه 242-259
محمود نصرتی موموندی؛ احسان اله زید علی؛ محمدجواد زارع؛ حسن مومیوند؛ محمود کیانی

6.

معرفی عوامل مؤثر بر درآمدزایی از گیاهان دارویی از دیدگاه کارشناسان و بهره‌برداران (مطالعه موردی: مرتع لزور، استان تهران)

صفحه 260-277
علی عبدی سیاوشانی؛ محمد رحیم فروزه؛ حسین بارانی؛ حسن یگانه بدرآبادی؛ سیده زهره میردیلمی

7.

بررسی عملکرد بذر در 19 اکوتیپ از سه گونه تخم شربتی (Lallemantia spp.)

صفحه 278-289
سعید رشوند؛ علی اشرف جعفری؛ علیرضا فخرواعظی

8.

اثر عوامل محیطی دما و pH بر روی میزان ترکیب‌های بیوشیمیایی ریزجلبک Monoraphidium sp.

صفحه 290-299
پریچهر حناچی؛ آسیه آقابابائی؛ مصطفی نوروزی

9.

تأثیر عصاره اتانولی گیاهان آنغوزه (Ferula assa-foetida L.) و به‌لیمو (Aloysia citriodora Ort. et Palav.) بر تلفات و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک لارو بید آرد (Ephestia kuehniella (Lepidoptera: Pyralidae))

صفحه 300-314
مریم عجم حسنی

10.

بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن و تراکم بر رشد و عملکرد Datura stramonium L.

صفحه 315-328
زهرا ایزدی؛ عباس بیابانی؛ حسین صبوری؛ بابک بحرینی نژاد

11.

ارزیابی صفات مورفوفیزیولوژیکی ریحان (Ocimum basilicum L.) در پاسخ به محلول‌پاشی پوتریسین و 24- اپی‌براسینولید تحت تنش کم آبی

صفحه 329-349
فرشته دارابی؛ نصرت اله عباسی؛ محمدجواد زارع

12.

مطالعه ترکیب‌های شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس شوید (Anethum graveolens L.) به‌عنوان نگهدارنده و طعم‌دهنده طبیعی در آب کرفس

صفحه 350-363
الهام کیانی فر؛ ساغر کتابچی

13.

بررسی تأثیر اسید سالیسیلیک و نانوسیلیکون بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی و اسانس Lallemantia iberica (M.B.) Fisch. & C.A. Mey. تحت تنش شوری

صفحه 364-380
بابک عندلیبی؛ مژگان محمدی آذر؛ بهروز اسماعیل پور؛ فرید شکاری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب