حبیبیان, سید محمدرضا, سربی اکبری, پریسا, روشن, وحید. (1400). بررسی تغییرات کمّی و کیفی ترکیب‌های اسانس کلپوره (Teucrium polium L. subsp. polium) در مراحل مختلف فنولوژی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(2), 229-241. doi: 10.22092/ijmapr.2021.351556.2847
سید محمدرضا حبیبیان; پریسا سربی اکبری; وحید روشن. "بررسی تغییرات کمّی و کیفی ترکیب‌های اسانس کلپوره (Teucrium polium L. subsp. polium) در مراحل مختلف فنولوژی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 37, 2, 1400, 229-241. doi: 10.22092/ijmapr.2021.351556.2847
حبیبیان, سید محمدرضا, سربی اکبری, پریسا, روشن, وحید. (1400). 'بررسی تغییرات کمّی و کیفی ترکیب‌های اسانس کلپوره (Teucrium polium L. subsp. polium) در مراحل مختلف فنولوژی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 37(2), pp. 229-241. doi: 10.22092/ijmapr.2021.351556.2847
حبیبیان, سید محمدرضا, سربی اکبری, پریسا, روشن, وحید. بررسی تغییرات کمّی و کیفی ترکیب‌های اسانس کلپوره (Teucrium polium L. subsp. polium) در مراحل مختلف فنولوژی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 37(2): 229-241. doi: 10.22092/ijmapr.2021.351556.2847


Contact Us | Help & Support | Site Map
counter

Journal Management System. Designed by sinaweb.