آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,862,876
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,112,453

1.

تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد، زنده‌مانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس

صفحه 1-8
سعید چراغی؛ رضا طاعتی؛ ذبیح اله پژند

2.

بررسی شیمی رسوبات پیرامون قفس‌های پرورش ماهی در منطقه جنوبی دریای خزر (منطقه نوشهر)

صفحه 9-19
حسن نصراله زاده ساروی؛ ولی اله محمدزاده؛ عسگر منعمی؛ فریبا واحدی؛ محمد علی افرایی بندپی؛ مهدیه بالویی؛ آسیه مخلوق؛ عبداله نصراله تبار؛ احد احمدنژاد؛ غلامرضا دریانبرد

3.

بررسی عملکرد زیستی GnRH نوترکیب به‌عنوان القا کننده تخم‌ریزی در ماهی طلایی (Carassius auratus)

صفحه 21-31
صدیقه محمدزاده؛ سکینه یگانه؛ فاطمه مرادیان؛ مسعود رکابی

4.

مقایسه عملکرد نانو هیدروژل‌های گیاهی به عنوان فیلترهای زیستی در جذب نیتریت از پساب مزارع پرورش ماهی

صفحه 43-52
فاطمه دارابی تبار؛ وحید یاوری؛ سید علی اکبر هدایتی؛ محمد ذاکری؛ حسین یوسفی

5.

مقایسه تطبیقی خصوصیات فیزیکوشیمیایی ژلاتین استخراج شده از فانوس ماهی (1890Benthosema pterotum, Alcock ) و ژلاتین گاوی

صفحه 53-63
فهیمه عسگرزاده؛ مریم عطایی؛ نسرین چوبکار

6.

تعیین متوسط غلظت کشنده علف‌کش بن‌سولفورون ‌متیل در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 65-72
فاطمه رحمانی خانقاهی؛ شیلا امیدظهیر؛ عبدالعلی موحدی‌نیا؛ مریم آخوندیان

7.

بررسی تاثیر مانسون زمستانه بر تنوع دوکفه‌ای‌های) (Bivalves مناطق زیر جزرومدی سواحل شمالی دریای مکران (رمین-بریس-پسابندر)

صفحه 73-82
مهران لقمانی؛ پروین صادقی؛ نورمحمد صفایی

8.

افزودن میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758 ) و اثرات آن بر عملکرد رشد، ترکیبات لاشه و مقاومت در برابر تنش شوری

صفحه 83-90
سیده سکینه طالبیان نیک؛ حجت اله علمداری

9.

تفاوت شاخص‌های بهبود سلامت قلب در ترکیب اسیدهای چرب خاویار دریایی و پرورشی فیل ماهی (Huso huso)دریای مازندران

صفحه 91-102
شهرزاد بریمانی؛ مسعود هدایتی‌فرد؛ علی معتمدزادگان؛ عباس بزرگنیا

10.

بررسی رسیدگی جنسی و مورفوهیستولوژی گناد در مولدین ماهی زبرا Danio rerio تحت تأثیر پروبیوتیک Lactobacillus plantarum

صفحه 103-114
زهره سعیدی؛ علیرضا میرواقفی؛ امیر رضا عابد علم دوست؛ حمید فرحمند؛ رقیه صفری

11.

مدل توسعه عملکرد صادراتی میگوی پرورشی ایران با رویکرد نظریه داده‌بنیاد

صفحه 115-124
محمدرضا طالعی‌پور؛ سید عبدالله حیدریه؛ حسین خانزادی؛ یونس وکیل الرعایا

12.

بررسی برخی از ویژگی‌های تولیدمثلی قزل‌آلای رنگین‌کمان در رودخانه بهشت‌آباد چهارمحال و بختیاری

صفحه 125-137
یزدان کیوانی؛ مسیب عالی‌پور؛ عیسی ابراهیمی

13.

اثرات تغذیه با پودر جلبک اسپیرولینای (Spirulina platensis)ریزکپسوله شده و غیر کپسوله بر فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه‌های گوشتی (راس 308)

صفحه 139-146
متین شکوری؛ منصور رضایی؛ یداله چاشنی دل؛ رضا صفری؛ حامد قلی پور

14.

اعتبارسنجی و بکارگیری یک روش آنالیز جهت اندازه گیری میزان آلاینده های آلی پایدار درنمونه های ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) جمع آوری شده از بازار تهران

صفحه 147-160
میترا بیات؛ محمد صابرتهرانی؛ فرزاد کبارفرد؛ سید واقف حسین؛ حسن یزدان پناه

15.

ترجیح غذایی بچه ماهیان شیپ (Acipenser nudiventris Lovetski, 1828) در استخرهای خاکی

صفحه 161-167
شاهپور غلامی؛ بهرام فلاحتکار؛ ایرج عفت پناه؛ بهمن مکنت خواه؛ اسحق رسولی

16.

بررسی میزان آلودگی میکروبی آب‌های سطحی رودخانه گرگر بر اساس استانداردهای جهانی

صفحه 169-178
مینا آهنگرزاده؛ حسین هوشمند؛ سیمین دهقان مدیسه؛ سید رضا سید مرتضایی

17.

تاثیر سطوح مختلف مکمل غذایی اسید آراشیدونیک بر شاخص‌‌های رشد و بازماندگی ماهی گورخری (Danio rerio)

صفحه 179-191
علیرضا خیابانی؛ عبدالصمد کرامت؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ همایون حسین‌‌زاده صحافی

18.

اثرات تحت‌کشنده نانوذرات نقره بر سطوح آنزیم‌های متابولیک و آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 193-200
بیتا سراج

19.

بررسی اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال

صفحه 201-210
مریم صادقی؛ علی ارشدی؛ جواد میردار هریجانی؛ فاطمه حدادی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب