طالبیان نیک, سیده سکینه, علمداری, حجت اله. (1399). افزودن میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758 ) و اثرات آن بر عملکرد رشد، ترکیبات لاشه و مقاومت در برابر تنش شوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 83-90. doi: 10.22092/isfj.2020.121667
سیده سکینه طالبیان نیک; حجت اله علمداری. "افزودن میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758 ) و اثرات آن بر عملکرد رشد، ترکیبات لاشه و مقاومت در برابر تنش شوری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1399, 83-90. doi: 10.22092/isfj.2020.121667
طالبیان نیک, سیده سکینه, علمداری, حجت اله. (1399). 'افزودن میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758 ) و اثرات آن بر عملکرد رشد، ترکیبات لاشه و مقاومت در برابر تنش شوری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 83-90. doi: 10.22092/isfj.2020.121667
طالبیان نیک, سیده سکینه, علمداری, حجت اله. افزودن میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758 ) و اثرات آن بر عملکرد رشد، ترکیبات لاشه و مقاومت در برابر تنش شوری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(2): 83-90. doi: 10.22092/isfj.2020.121667