چراغی, سعید, طاعتی, رضا, پژند, ذبیح اله. (1399). تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد، زندهمانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 1-8. doi: 10.22092/isfj.2020.121149
سعید چراغی; رضا طاعتی; ذبیح اله پژند. "تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد، زندهمانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1399, 1-8. doi: 10.22092/isfj.2020.121149
چراغی, سعید, طاعتی, رضا, پژند, ذبیح اله. (1399). 'تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد، زندهمانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 1-8. doi: 10.22092/isfj.2020.121149
چراغی, سعید, طاعتی, رضا, پژند, ذبیح اله. تاثیر سطوح مختلف پروتئین جیره بر رشد، زندهمانی و ترکیب لاشه کرم نرئیس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(2): 1-8. doi: 10.22092/isfj.2020.121149