صادقی, مریم, ارشدی, علی, میردار هریجانی, جواد, حدادی, فاطمه. (1399). بررسی اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), 201-210. doi: 10.22092/isfj.2020.121213
مریم صادقی; علی ارشدی; جواد میردار هریجانی; فاطمه حدادی. "بررسی اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 29, 2, 1399, 201-210. doi: 10.22092/isfj.2020.121213
صادقی, مریم, ارشدی, علی, میردار هریجانی, جواد, حدادی, فاطمه. (1399). 'بررسی اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 29(2), pp. 201-210. doi: 10.22092/isfj.2020.121213
صادقی, مریم, ارشدی, علی, میردار هریجانی, جواد, حدادی, فاطمه. بررسی اثر ضدباکتریایی پوشش خوراکی کیتوزان همراه با عصارة آبی میوه گیاه پنیرباد (Withania coagulans) بر فیله ماهی کپور نقره ای طی نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 29(2): 201-210. doi: 10.22092/isfj.2020.121213