آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,306
تعداد مشاهده مقاله41,389,720
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,564,867

1.

شناسنامه جلد 3-25


2.

مطالعه غنی‌سازی اسانس نعناع به‌وسیله شبیه‌سازی تقطیر چند جزئی پیوسته و مقایسه آن با نتایج آزمایشگاهی

صفحه 283-295
سعید اسدی

3.

بررسی تأثیر تاریخ کاشت و میزان بذر مصرفی بر عملکردهای کمی و کیفی بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.) اصلاح‌شده رقم پرسو (Presov)

صفحه 296-308
محمّدتقی عبادی؛ مجید عزیزی؛ رضا امیدبیگی؛ محمد حسن‌زاده خیاط

4.

بررسی تأثیر زمان برداشت و روش اسانس‌گیری بر کمیت و کیفیت اسانس Thymus vulgaris L.

صفحه 309-320
فروزان نیکخواه؛ فاطمه سفیدکن؛ ابراهیم شریفی عاشورآبادی

5.

تأثیر عمق کاشت و وزن غده بر عملکرد و صفات وابسته به عملکرد Bunium persicum (Boiss.) B. Fedtsch.

صفحه 321-332
سمیه بهادر؛ عبدالکریم نگاری؛ مجید عباسپور

6.

بررسی اثر آللوپاتیکی اکالیپتوس (Eucalyptus globules Labill.) بر جوانه‌زنی و رشد علف هرز دائمی Cynodon dactylon (L.) Pers. در شرایط گلدانی و آزمایشگاهی

صفحه 333-346
محمد‌شاهین دانشمندی؛ مجید عزیزی

7.

تأثیر آبیاری و کشت دیم بر شاخصهای فیزیولوژیک رشد بومادران (Achillea millefolium L.) در منطقه کرج

صفحه 347-363
ابراهیم شریفی عاشورآبادی؛ محمدحسین لباسچی؛ ابوالقاسم متین؛ بهروز نادری؛ مهدی رضایی؛ مصطفی گلی‌پور؛ کامبیز علیزاده انارکی؛ بهاره الهوردی

8.

تأثیر هورمونی و ریزنمونه بر کالزایی، باززایی و کشت سوسپانسیون سلولی در رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.)

صفحه 364-375
پانته‌آ سرخیل؛ منصور امیدی؛ سید‌علی پیغمبری؛ سعید دوازده امامی

9.

استخراج و شناسایی ترکیبهای معطر اسانس توده‌های ژنتیکی مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) در شرایط کشت شده و عرصه‌های طبیعی

صفحه 376-385
احمد اکبری‌نیا؛ فاطمه سفیدکن؛ سیدرضا رزاز هاشمی

10.

اثر ضد میکروبی عصاره Terminalia Catappa L. بر باکتریهای جدا شده از عفونت زخم سوختگی و مقایسه آن با اثر آنتی‌بیوتیکهای منتخب

صفحه 386-397
محمدمهدی عطارپور یزدی؛ محمد کمالی‌نژاد؛ نسیم‌سادات فلوایی‌کوچک؛ صادق منصوری

11.

بررسی مقایسه‌ای ترکیبهای شیمیایی اسانس میوه و برگ گیاه Scaligeria assyriaca Freyn & Bornm.

صفحه 398-402
مهردخت نجف‌پور نوایی؛ مهدی میرزا

12.

بررسی اثر ضد ویروسی عصاره آبی و الکلی گزنه دو پایه (Urtica dioica L.) در حذف عامل ویروسی ایجاد‌ کننده موزائیک رُز در محیط کشت

صفحه 403-413
فرشاد رخشنده‌رو؛ امیر مدرسی؛ حمیدرضا زمانی‌زاده

13.

تأثیر قارچ میکوریز آربوسکولار (AMF)، کود P2O5 و دور آبیاری بر شاخصهای فیزیولوژیک رشد گشنیز (Coriandrum sativum L.)

صفحه 414-428
سیدعلیرضا ولدآبادی؛ محمدحسین لباسچی؛ حسین علی‌آبادی فراهانی

14.

بررسی ترکیب شیمیایی و خاصیت ضد میکروبی اسانس Artemisia aucheri Boiss.

صفحه 429-440
محدثه محبوبی؛ فاطمه قاضیان بیدگلی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب