آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,108
تعداد مشاهده مقاله29,684,530
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,403,810

1.

Chemical, microbiological and sensory evaluation of gutted kilka coated with whey protein based edible film incorporated with sodium alginate during frozen storage

دوره 12، شماره 1، فروردین 2013، صفحه 140-153
M. Seyfzadeh؛ A. A. Motalebi؛ S. Kakoolaki؛ H. Gholipour

2.

Producing fish sauce from Caspian kilka

دوره 8، شماره 2، مهر 2009، صفحه 155-162
A. Koochekian Sabour؛ S. Moini

3.

Protein and lipid changes of FPC produced from Caspian Sea Kilkas in VP and MAP during storage at different temperatures

دوره 11، شماره 2، تیر 2012، صفحه 338-346
Zh. Khoshkhoo؛ A. A. Motalebi؛ V. Razavilar؛ A. A. Khanipour

4.

Short communication: Study on heavy metals (Chromium, Cadmium, Cobalt and Lead) concentration in three pelagic species of Kilka (Genus Clupeonella) in the southern Caspian Sea

دوره 15، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 567-574
H. Taghavi Jelodar؛ H. Fazli؛ A. Salman Mahiny

5.

بررسی اثر شبه هورمون جوانی سنتتیک ( Pyriproxyfen ) بر مراحل لاروی و میزان بازماندگی میگوی آب شیرین

دوره 14، شماره 4، آذر 1384، صفحه 139-150
فرشته قاسم زاده؛ علی مقیمی؛ علیرضا لطفی

6.

بررسی برخی از ویژگیهای زیستی کیلکای آنچوی( Clupeonella engrauliformis )در آبهای گیلان

دوره 8، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1378، صفحه 59-70
محمد صیاد بورانی

7.

بررسی مولکولی جمعیت ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) در حوضه جنوبی دریای خزر به روش PCR - RFLP

دوره 15، شماره 2، دی 1385، صفحه 119-128
فرامرز لالوئی؛ سهراب رضوانی گیل کلائی؛ محجوبه نیرانی؛ محمد جواد تقوی

8.

تاثیر احتمالی ورود شانه دار Mnemiopsis leidyi روی ترکیب گونه ای، صید و ذخایر کیلکا ماهیان در حوزه جنوبی دریای خزر (سالهای 80-1376)

دوره 11، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1381، صفحه 63-72
حسن فضلی؛ ابوالقاسم روحی

9.

تاثیر نایسین Z بر برخی پارامترهای شیمیایی و باکتریایی مولد فساد در سوریمی ماهی کیلکا معمو لی (Clupeonella cultriventris caspia) نگهداری شده در دمای 4 درجه سانتی گراد

دوره 23، شماره 3، مهر 1393، صفحه 41-56
عبداله دهبندی؛ عباسعلی مطلبی؛ ودود رضویلر؛ رضا پورغلام

10.

تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-

دوره 1، پائیز 96، مهر 1396، صفحه 17-28
نگار زرین کوب؛ عباسعلی مطلبی؛ علی اصغر خانی پور

11.

جداسازی و شناسایی مهمترین باکتریها و قارچهای مولد فساد از پودر ماهی کلیکا در استان گیلان

دوره 14، شماره 4، آذر 1384، صفحه 127-138
منیره فئید؛ نور امیر مظفری؛ ابوالفتح شجاعی ارانی

12.

رابطه بین تغییرات شیمیایی ماهی کیلکا Clupeonella engrauliformis با افت وزنی در طول مدت نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتیگراد

دوره 18، شماره 2، مرداد و شهریور 1388، صفحه 129-140
سهراب معینی؛ مریم ثابتیان؛ علی خالقی گرجی؛ مهرداد فرهنگی

13.

مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 111-120
فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب