آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,035
تعداد مقالات33,959
تعداد مشاهده مقاله45,457,160
تعداد دریافت فایل اصل مقاله71,054,558
زرین کوب, نگار, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. (1396). تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(پائیز 96), 17-28.
نگار زرین کوب; عباسعلی مطلبی; علی اصغر خانی پور. "تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, پائیز 96, 1396, 17-28.
زرین کوب, نگار, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. (1396). 'تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(پائیز 96), pp. 17-28.
زرین کوب, نگار, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 1(پائیز 96): 17-28.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب