آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,766
تعداد مقالات31,497
تعداد مشاهده مقاله39,698,923
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,254,031
زرین کوب, نگار, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. (1396). تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(پائیز 96), 17-28.
نگار زرین کوب; عباسعلی مطلبی; علی اصغر خانی پور. "تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, پائیز 96, 1396, 17-28.
زرین کوب, نگار, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. (1396). 'تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(پائیز 96), pp. 17-28.
زرین کوب, نگار, مطلبی, عباسعلی, خانی پور, علی اصغر. تولید برگر ماهی تلفیقی از ماهیان کیلکا و کپور نقره ای و ارزیابی حسی و میکروبی آن در طول 6 ماه نگهداری در سردخانه °c18-. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 1(پائیز 96): 17-28.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب