آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,044
تعداد مقالات34,047
تعداد مشاهده مقاله46,435,868
تعداد دریافت فایل اصل مقاله77,502,186
نوغانی, فاطمه, زارع گشتی, قربان, سیف زاده, مینا, مرادی, یزدان, خوشخو, ژاله, اعتمادیان, یاسمن, کمالی, صغری. (1397). مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 111-120. doi: 10.22092/isfj.2018.117057
فاطمه نوغانی; قربان زارع گشتی; مینا سیف زاده; یزدان مرادی; ژاله خوشخو; یاسمن اعتمادیان; صغری کمالی. "مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1397, 111-120. doi: 10.22092/isfj.2018.117057
نوغانی, فاطمه, زارع گشتی, قربان, سیف زاده, مینا, مرادی, یزدان, خوشخو, ژاله, اعتمادیان, یاسمن, کمالی, صغری. (1397). 'مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 111-120. doi: 10.22092/isfj.2018.117057
نوغانی, فاطمه, زارع گشتی, قربان, سیف زاده, مینا, مرادی, یزدان, خوشخو, ژاله, اعتمادیان, یاسمن, کمالی, صغری. مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(3): 111-120. doi: 10.22092/isfj.2018.117057


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب