آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,909
تعداد مقالات32,812
تعداد مشاهده مقاله43,139,815
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,712,709
نوغانی, فاطمه, زارع گشتی, قربان, سیف زاده, مینا, مرادی, یزدان, خوشخو, ژاله, اعتمادیان, یاسمن, کمالی, صغری. (1397). مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 111-120. doi: 10.22092/isfj.2018.117057
فاطمه نوغانی; قربان زارع گشتی; مینا سیف زاده; یزدان مرادی; ژاله خوشخو; یاسمن اعتمادیان; صغری کمالی. "مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1397, 111-120. doi: 10.22092/isfj.2018.117057
نوغانی, فاطمه, زارع گشتی, قربان, سیف زاده, مینا, مرادی, یزدان, خوشخو, ژاله, اعتمادیان, یاسمن, کمالی, صغری. (1397). 'مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 111-120. doi: 10.22092/isfj.2018.117057
نوغانی, فاطمه, زارع گشتی, قربان, سیف زاده, مینا, مرادی, یزدان, خوشخو, ژاله, اعتمادیان, یاسمن, کمالی, صغری. مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(3): 111-120. doi: 10.22092/isfj.2018.117057


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب