قاسم زاده, فرشته, مقیمی, علی, لطفی, علیرضا. (1384). بررسی اثر شبه هورمون جوانی سنتتیک ( Pyriproxyfen ) بر مراحل لاروی و میزان بازماندگی میگوی آب شیرین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 139-150. doi: 10.22092/isfj.2005.113880
فرشته قاسم زاده; علی مقیمی; علیرضا لطفی. "بررسی اثر شبه هورمون جوانی سنتتیک ( Pyriproxyfen ) بر مراحل لاروی و میزان بازماندگی میگوی آب شیرین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1384, 139-150. doi: 10.22092/isfj.2005.113880
قاسم زاده, فرشته, مقیمی, علی, لطفی, علیرضا. (1384). 'بررسی اثر شبه هورمون جوانی سنتتیک ( Pyriproxyfen ) بر مراحل لاروی و میزان بازماندگی میگوی آب شیرین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 139-150. doi: 10.22092/isfj.2005.113880
قاسم زاده, فرشته, مقیمی, علی, لطفی, علیرضا. بررسی اثر شبه هورمون جوانی سنتتیک ( Pyriproxyfen ) بر مراحل لاروی و میزان بازماندگی میگوی آب شیرین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1384; 14(4): 139-150. doi: 10.22092/isfj.2005.113880
بررسی اثر شبه هورمون جوانی سنتتیک ( Pyriproxyfen ) بر مراحل لاروی و میزان بازماندگی میگوی آب شیرین
در این تحقیق از شبه هورمون جوانی یا پایری پروکسی فن (Pyriproxyfen) استفاده شد که هورمونی سنتتیک و بعنوان یک ماده حشره کش محسوب و بکار می رود. هدف از این تحقیق بررسی اثر پایری پروکسی فن بر مراحل لاروی و میزان بازماندگی میگوی بزرگ آب شیرین (Macrobrachium rosenbergii) بوده است و برای این منظور گروه هایی از لاروهای مرحله I در معرض غلظتهای 0.1، 0.05 و 0.01 قسمت در میلیون (ppm) از محلول پایری پروکسی فن قرار گرفتند. نتایج نشان داد که کلیه گروه های تجربی با تاخیر بیشتری مراحل لاروی را طی می کنند. همچنین گروه های کنترل دوره بقا طولانی تری نسبت به گروه های تجربی نشان می دهند و نتایج نشان می دهد که Pyriproxyfen دارای اثرات شبه هورمون جوانی بر مراحل لاروی ماکروبراکیوم روزنبرگی است.
Effect of synthetic juvenoid hormone (Pyriproxyfen) on the larval stages and survival rates of fresh water prown (Macrobrachium rosenbergii)
نویسندگان [English]
F. Ghasemzadeh؛ A. Moghimi؛ A. Lotfi
Mashhad
چکیده [English]
We Collected 75 samples from fish meal factories in Guilan Province (codes: 1,2,3,4,5,6,7) based on two times per month during June to December 2001. Standard reference are used in bacterial and fungous identification. The isolated bacteria are E. coli Proteus spp., Citrobacter spp., Shigella spp., Enterobacter Aerogenes Salmonella spp., Klebsiella spp., Hafina Alvei Yersinia Enterocolitica, Edwardsiella spp., Staphylococcus spp., Bacillus spp., Pseudomonas spp., Clostridium spp., Aeromonas Hydrophila Streptococcus spp. The highest and lowest bacterial contamination observed in E. coli and Hafina Alvei respectively. The most important isolated fungi were Aspergillus spp., Penicillium spp., Yeasts Rhizopus spp. The maximum and minimum fungi decay in samples were Penicillium spp., and Rhizopus respectively. The most and the least microbial spoilage have been seen in factories 1 and 2 respectively.
کلیدواژهها [English]
Fish meal, Kilka, Spolige, Bacteria, fungi, Guilan province, Iran