آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,732
تعداد مقالات31,115
تعداد مشاهده مقاله30,555,876
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,475,546

1.

Effect of dietary protein and protein energy ratio on the growth performance of lemon fin barb hybrid (Hypsibarbus wetmorei X Puntius gonionotus) larvae

دوره 17، شماره 2، تیر 2017، صفحه 711-721
M.R. Anizah؛ C.R. Saad؛ M.S. Kamarudin؛ A.A. Rahim

2.

اثرات جیره های با سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر هضم مواد مغذی و ویژگی های دستگاه گوارش گوسفندان

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 55-68
محمد مرادی؛ یداله چاشنی دل؛ اسداله تیموری یانسری؛ عیسی دیرنده

3.

اثرات سطح انرژی و لیزین جیره بر عملکرد و صفات تولید مثلی مرغ های مادر گوشتی آرین در دوره تولید

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 193-202
کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ سید عبداله حسینی؛ مازیار محیطی اصلی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی؛ امیر میمندی پور

4.

اثرات سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین جیره بر عملکرد رشد ، بازده استفاده از انرژی و پروتئین و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی سویه راس 308

دوره 34، شماره 130، خرداد 1400، صفحه 89-108
امیر کوشنده؛ محمد چمنی؛ اکبر یعقوبفر؛ علی اصغر صادقی؛ حسن بانه

5.

اثر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره غذایی بر روند رشد بچه فیلماهی پرورشی (Huso huso)

دوره 22، شماره 4، آبان 1393، صفحه 107-118
محمود محسنی؛ اسماعیل امیرخانی؛ میرحامد سید حسنی؛ حمیدرضا پورعلی

6.

الگو و کارایی مصرف انرژی تولید گندم دیم به کمک رویکرد تحلیل پوششی داده ها، مطالعه موردی: شهرستان چرداول، استان ایلام

دوره 7، شماره 1، شهریور 1397، صفحه 33-46
رستم فتحی؛ فرهاد امجدپور؛ احمد کوچک زاده؛ امیر عزیزپناه

7.

آنالیز کمّی امنیت غذایی در استان خراسان رضوی بر مبنای تولید سیب‌زمینی

دوره 29، شماره 3، مهر 1395، صفحه 63-75
محمد کاظمی؛ محمد بنایان اوّل؛ رضا قربانی

8.

برآورد احتیاجات انرژی و پروتئین مورد نیاز برای رشد شترهای یک کوهان

دوره 10، شماره 39، شهریور 1400، صفحه 77-82
اکبر محرمی؛ غلامرضا اکبری

9.

برآورد احتیاجات انرژی و پروتئین مورد نیاز در حالت نگهداری شترهای یک کوهانه

دوره 10، شماره 40، آذر 1400، صفحه 69-74
اکبر محرمی؛ غلامرضا اکبری

10.

بررسی اثرهای جنگل‌داری شهری از نظر اقتصاد انرژی (مطالعه موردی: شهر همدان)

دوره 20، شماره 2، تیر 1391، صفحه 333-324
الهام مالمیر؛ تیمور رستمی شاهراجی؛ رخشاد حجازی

11.

بررسی بیلان انرژی و هزینه تولید در زراعت ارقام برنج محلی و اصلاح شده در استان گیلان

دوره 28، شماره 106، فروردین 1394، صفحه 21-28
آذرخش ترابی جفرودی؛ شایگان ادیبی؛ عبداله حسن زاده قورت تپه

12.

بررسی بهره‌وری انرژی-آب و بهره‌وری اقتصادی انرژی در سامانه‌های آبیاری بارانی و سطحی در شرایط بهره‌برداری از آب زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت قزوین)

دوره 16، شماره 3، آذر 1394، صفحه 31-44
زینب غلامی؛ حامد ابراهیمیان؛ حمیده نوری

13.

بررسی تأثیر حالت‌های مختلف ترکیب هوای گرم و پرتوهای فروسرخ بر خشک کردن زردآلو

دوره 24، شماره 85، خرداد 1402، صفحه 57-74
منصوره مظفری؛ حسین غفاری ستوبادی؛ حمیدرضا گازر؛ جابر سلیمانی

14.

بررسی شاخص‌های مصرف انرژی در تولید خیار گلخانه‌ای جنوب کرمان

دوره 2، شماره 2، دی 1398، صفحه 27-33
داوود مومنی

15.

بهینه‌سازی مصرف انرژی و بررسی عوامل تولید نیشکر (نهاده‌های: فیزیکی – مصرفی) در شرکت کشت و صنعت امیرکبیر با استفاده از روش تحلیل پوششی داده‌ها

دوره 24، شماره 85، خرداد 1402، صفحه 1-18
منصور سعدونی نژاد؛ مرتضی الماسی؛ محمد قهدریجانی

16.

پارامترهای طراحی سامانه مبدل حرارتی هوا-زمین با سطح مقطع مربعی - مطالعه موردی: گلخانه

دوره 21، شماره 76، دی 1399، صفحه 17-32
حمیده فریدی؛ اکبر عرب حسینی؛ قاسم زارعی؛ مارتین اوکوس

17.

تاثیر تغییرات دما و سرعت هوا بر فرایند خشک‌شدن و کیفیت کلزا

دوره 9، شماره 1، خرداد 1387، صفحه 109-124
حمیدرضا گازر؛ سعید مینایی

18.

تأثیر خشک‌کن دوار بر خشــک کردن شلتوک رقم هاشمی و کیفیت فراوری برنج

دوره 21، شماره 74، شهریور 1399، صفحه 17-32
حمیدرضا گازر؛ محمدرضا علیزاده

19.

تاثیر سطوح مختلف انرژی جیره غذایی بر عملکرد رشد بدن و تکامل گنادهای جنسی فیل ماهیهای 4 ساله پرورشی در آب لب شور

دوره 18، شماره 2، مرداد و شهریور 1388، صفحه 91-104
مرتضی علیزاده؛ ابوالفضل سپهداری؛ حبیب سرسنگی؛ سید علی اکبر هدایتی

20.

تاثیر سطوح مختلف پروتئین و انرژی جیره بر شاخص های رشد و راندمان غذا در هامور خال‌دار جوان Epinephelus coioides

دوره 21، شماره 4، خرداد 1392، صفحه 41-56
جاسم غفله مرمضی؛ اسماعیل پقه؛ زهره مخیر

21.

درجه بندی کیفیت فیله ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر اساس اندازه ماهی: با استفاده از معادلات ریاضی

دوره 19، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 27-38
مهدی ذوالفقاری؛ بهاره شعبانپور؛ علی شعبانی؛ رسول قربانی

22.

مطالعه اثر سطوح مختلف انرژی و لیزین در جیره رشد بر عملکرد بلدرچین ژاپنی

دوره 29، شماره 112، آذر 1395، صفحه 203-212
محمد یازرلو؛ سید داود شریفی؛ فرید شریعتمداری؛ عبدالرضا صالحی

23.

مقایسه اثر تغذیه فازی با تغییر سطوح انرژی و پروتئین جیره با سیستم Ross و NRC بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 45-60
یاسر منظری توکلی؛ مژگان مظهری؛ امید علی اسماعیلی پور؛ امیر موسایی

24.

مقایسۀ پارامترهای عملکردی و مصرف انرژی سامانه های تبدیل شلتوک (مطالعۀ موردی: استان مازندران)

دوره 17، شماره 66، خرداد 1395، صفحه 15-28
حمیدرضا گازر؛ محمدرضا علیزاده؛ محمد یونسی الموتی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب