آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,871
تعداد مقالات32,535
تعداد مشاهده مقاله42,412,105
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,188,467

1.

صفحات آغازین


2.

مقایسه ی سه روش میدان پالس الکتریکی، فراصوت و خیساندن در بررسی میزان ترکیبات فنلی، قدرت آنتی اکسیدانی و خصوصیات رنگی گیاه مفراح

صفحه 1-14
رویا فنایی نقدعلیپور؛ وحید حکیم زاده؛ محمدعلی حصاری نژاد

3.

اندازه گیری مایکوتوکسین ها در غلات با کروماتوگرافی مایع و شناساگر جرمی/ جرمیLC-MS/MS

صفحه 15-32
انوشه رحمانی؛ مریم جلیلی؛ فرهنگ سلیمانی

4.

اثر فیبر گندم بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، حسی و میکروبی سوسیس گیاهی

صفحه 33-54
حانیه فراست؛ رضا فرهمندفر؛ بهرام شهره؛ علی معتمدزادگان

5.

کاربرد مواد ضد سرما در ممانعت از تولید قندهای احیاءکننده طی تنش سرما و انبارداری سیب‌زمینی

صفحه 55-68
سودابه عین افشار؛ کوروش شجاعی نوفرست

6.

The effect of nanocapsules containing mango-eggplant peel extracts on the physicochemical, oxidative, microbial and sensory characteristics of refrigerated beef burgers during storage

صفحه 69-90
الهام ورمزیار؛ علیرضا رحمن؛ فاطمه حسین مردی

7.

تهیه بسته بندی فعال برپایه آئروژل سلولزی بارگزاری شده با اسانس آویشن شیرازی و اثر ضد میکروبی آن بر اشرشیاکلی O157:H7 در گوشت نگهداری شده در شرایط یخچالی

صفحه 91-104
سیده سحر میرمعینی؛ مهران مرادی؛ حسین تاجیک؛ هادی الماسی

8.

تأثیر پرتو گاما و بتا بر آفات و خواص بیوشیمیایی ارقام خرمای زاهدی و مضافتی

صفحه 105-128
مریم جلیلی مقدم؛ جاماسب نوزری؛ مسعود لطیفیان؛ سید پژمان شیرمردی؛ سید محمدعلی ابراهیم زاده موسوی

9.

تاثیر بسته‌بندی و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های دانة پوست‌گیری شدة کینوا

صفحه 129-144
بهجت تاج الدین؛ محمود باقری


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب