آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,930
تعداد مقالات33,069
تعداد مشاهده مقاله43,676,966
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,187,435
کاظمی, سمانه, شاکر اردکانی, احمد, مورکیان, رضا. (1403). بررسی پایداری اکسیداسیونی و ارزیابی حسی کرم کنجد حاوی مغز پسته آسیاب شده در طول زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(2), 159-172. doi: 10.22092/fooder.2025.365458.1386
سمانه کاظمی; احمد شاکر اردکانی; رضا مورکیان. "بررسی پایداری اکسیداسیونی و ارزیابی حسی کرم کنجد حاوی مغز پسته آسیاب شده در طول زمان ماندگاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 2, 1403, 159-172. doi: 10.22092/fooder.2025.365458.1386
کاظمی, سمانه, شاکر اردکانی, احمد, مورکیان, رضا. (1403). 'بررسی پایداری اکسیداسیونی و ارزیابی حسی کرم کنجد حاوی مغز پسته آسیاب شده در طول زمان ماندگاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(2), pp. 159-172. doi: 10.22092/fooder.2025.365458.1386
کاظمی, سمانه, شاکر اردکانی, احمد, مورکیان, رضا. بررسی پایداری اکسیداسیونی و ارزیابی حسی کرم کنجد حاوی مغز پسته آسیاب شده در طول زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1403; 23(2): 159-172. doi: 10.22092/fooder.2025.365458.1386


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب