آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,845
تعداد مقالات32,298
تعداد مشاهده مقاله41,382,599
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,557,262

1.

ارتباط بین نشانگرهای مولکولی با صفات کمی و کیفی میوه در ژنوتیپ‌های لایم متحمل به بیماری جاروک

صفحه 1-20
سمانه راهب؛ مرتضی گلمحمدی؛ محمود قاسم نژاد؛ عاطفه صبوری؛ بهروز گلعین

2.

کاربرد روشPCR-RFLP ژنوم کلروپلاست جهت ارزیابی هاپلوتایپی برخی ژنوتیپ‌های چای موجود در ایران

صفحه 21-30
شاهین جهانگیرزاده خیاوی؛ صنم صفائی چائی کار

3.

تاثیر تنش خشکی بر محتوی نسبی آب برگ و فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدان در برخی از پایه‌های هیبرید سیب

صفحه 31-44
داریوش آتشکار

4.

حفظ ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی میوه‌ی پرتقال تامسون ناول و توسرخ مورو با استفاده از تیمارهای پوششی در سردخانه

صفحه 45-58
جواد فتاحی مقدم؛ سیده الهام سیدقاسمی؛ زهرا شعبانیان

5.

تاثیر مقدار و نوع کود کمپوست بر آب مصرفی گیاه چمن

صفحه 59-72
محمد حسین رحیمیان

6.

ارزیابی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های انتخابی از توده های بومی کدوی آجیلی استان آذربایجان غربی بر اساس صفات مورفولوژیکی

صفحه 73-86
مشهید هناره؛ علیرضا عیوضی؛ رامین رافضی؛ عالیه امامی

7.

مروری بر روش‌های افزایش کمیت و حفظ کیفیت خرمای رقم پیارم در مراحل قبل و پس از برداشت

صفحه 97-108
بابک مدنی

8.

بررسی تنوع ژنتیکی و تحلیل عاملی برای برخی ویژگی‌های مورفولوژیکی در ژنوتیپ‌های پسته

صفحه 97-108
سعید کاشانی زاده؛ شیوا قاسمی؛ مصطفی قاسمی

9.

تاثیر عملیات خوب کشاورزی (GAP) بر ترکیبات فیتواستروژنی میوة انار

صفحه 109-118
بهجت تاج الدین

10.

بررسی کاربرد ترکیبات شیمیایی انتخابی بر افزایش کیفیت و عملکرد پسته رقم اکبری در شرایط آب و خاک شیرین و شور

صفحه 119-144
علی مومن پور

11.

ایجاد همگروه جدید انگور بیدانه قرمز با استفاده از تیمار کلشی سین

صفحه 145-160
حسن محمودزاده؛ مجید گل محمدی؛ امیرمحمد علیزاده؛ حامد دولتی بانه

12.

اثر سطوح مختلف تنش آبی بر برخی ویژگی‌های فیزیولوژیکی، کمی و کیفی انجیر دیم (رقم سبز)

صفحه 161-175
حمید زارع؛ محمد علی شاهرخ نیا


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب