آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,862,870
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,112,453

1.

شناسنامه جلد 6-35


2.

اثر تنش خشکی بر محتوی فنل، فلاونوئید و سیانیدین-3-گلوکوزاید آب میوه و عملکرد میوه در ژنوتیپ‌های بومی انار (Punica granatum L.)

صفحه 889-901
سکینه فرجی؛ مهدی حدادی‌نژاد؛ وحید عبدوسی؛ طیبه بساکی؛ ثریا کرمی

3.

بررسی اثر عصاره هگزانی گیاه دارویی درمنه کوهی (.Artemisia aucheri Boiss) بر ویژگی‌های تخمیری، فراسنجه‌های تولید گاز و تجزیه‌پذیری در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 902-913
محسن کاظمی

4.

بررسی کمّی و کیفی اسانس اندام‌های مختلف گیاه دارویی مورتلخ (Salvia mirzayanii Rech. F. & Esfand.)

صفحه 914-924
صفیه بی نوا؛ علیرضا یاوری؛ مجید شکرپور

5.

تنوع ژنتیکی و گروه‌بندی جمعیت‌های متعلق به گونه‌های مختلف جنس جاشیر (Prangos spp.) با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره

صفحه 927-949
پیمان اذرکیش؛ محمد مقدم؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ فاطمه خاکدان

6.

تأثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و اسید هیومیک بر جذب عناصر پرمصرف، عملکرد دانه و اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.)

صفحه 950-966
ویدا ورناصری قندعلی؛ عباس نصیری دهسرخی؛ حسن مکاریان؛ پرویز حقیقتجو

7.

اثر دو رقم خربزه و کشت مخلوط چهار گونه گیاه دارویی بر جمعیت حشرات آفت و عملکرد میوه

صفحه 967-976
آمنه رئیسی؛ حسین آروئی؛ سیدمحسن نبوی کلات؛ سید حسین نعمتی

8.

تأثیر مواد بافری و آنتی‌اکسیدانی بر شاخص رشد و خصوصیات بیوشیمیایی ریشه‌های مویین زرین گیاه (Dracocephalum kotschyi Boiss.)

صفحه 977-990
فاطمه ناصری؛ بهمن حسینی؛ لطفعلی ناصری

9.

بررسی برخی متابولیت‌های ثانویه گیاه شیرین‌بیان (Glycyrrhiza glabra L.) در شرایط فصل پاییز و بهار در استان خوزستان

صفحه 991-1001
عاطفه خاکپور؛ مریم ذوالفقاری؛ کریم سرخه

10.

الگوبرداری از رشد گیاه دارویی کَوَر (Capparis spinosa L.) در رویشگاه طبیعی برای کشت در سیستم‌های زراعی کم‌نهاده

صفحه 1002-1016
فاطمه آگاه؛ محمدعلی اسماعیلی؛ محمد فرزام؛ رحمت عباسی

11.

تأثیر کودهای زیستی و محلول‌پاشی نانو اکسید آهن بر عملکرد کمّی و کیفی سیاهدانه (Nigella sativa L.)

صفحه 1017-1027
مریم برومند سویری؛ مصطفی حیدری؛ احمد غلامی؛ هادی قربانی

12.

تأثیر محلول‌پاشی برگی با کلرید کلسیم و نیترات کلسیم در طی رشد و نمو بر ویژگی‌های کمّی و کیفی گیاه زرشک (Berberis vulgaris L.)

صفحه 1028-1043
افسانه حسینی؛ فرید مرادی نژاد؛ مهدی خیاط؛ محمد حسین امینی فرد

13.

بهبود صفات فیزیولوژیک، عملکرد و اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با کاربردکودهای زیستی فسفره و آبیاری تکمیلی در شرایط کشت دیم

صفحه 1044-1057
یارمحمد محرابی؛ محسن موحدی دهنوی؛ امین صالحی؛ رهام محتشمی؛ محمد حمیدیان

14.

بررسی اثر تاریخ کاشت و کود شیمیایی بر محتوی فلاونوئید دانه و خصوصیات کمّی وکیفی دانه بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.)

صفحه 1058-1075
طاهره کریمی جلیله وندی؛ سعیده ملکی فراهانی؛ علیرضا رضازاده


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب