آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,306
تعداد مشاهده مقاله41,389,473
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,564,674

1.

بررسی وضعیت خروج آبزیان از بخش های مختلف تور ترال ماهی به روش پاکت در آب های ساحلی چابهار

صفحه 1-9
نوراله جهانتیغ؛ سعید گرگین؛ منوچهر بابانژاد

2.

تاثیر سطوح مختلف عصاره یوکا (Yucca schidigera) بر عملکرد رشد، راندمان تغذیه، ترکیبات بیوشیمیایی بدن ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و کیفیت آب محیط پرورش

صفحه 11-21
حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ عافیه ناظر

3.

بررسی میزان تجمع سموم آلدرین، دیازینون و اندرین در بافت عضله خوراکی ماهی‌های اقتصادی تالاب انزلی

صفحه 23-30
مینا سیف زاده؛ علیرضا ولی پور؛ قربان زارع گشتی؛ علی اصغر خانی پور

4.

اثر پربیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر رشد، بازماندگی و برخی شاخص‌های ایمنی ذاتی لارو قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 31-39
محسن علی؛ پریا اکبری؛ سیاووش سلطانیان؛ امین غلام حسینی

5.

بررسی و تعیین میزان برخی عناصر فلزی درماهیان رودخانه ارس در محدوده استان آذربایجان شرقی (95-1394)

صفحه 41-49
مسطوره دوستدار؛ محمود رامین؛ حسن نصرالله زاده ساوری؛ محمد علی افرایی؛ رحیمه رحمتی

6.

بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه

صفحه 51-63
مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان

7.

بررسی روند تکامل دهان و تعیین اندازه آن در لارو و بچه ماهی سیاه کولی (Vimba vimba)

صفحه 65-73
سارا جلالی؛ شهلا جمیلی؛ محمد صیاد بورانی؛ احسان رمضانی فرد؛ ابوالفضل سپهداری

8.

تأثیر آنزیم فیتاز و سبوس گندم موجود در جیره غذایی بر برخی شاخص‌های رشد و عملکرد جذب فسفر در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 78-83
نگار محمدی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ مهدی شمسایی مهرجان

9.

بهینه سازی رشد و میزان چربی و کلروفیل ریزجلبک Chlorella vulgaris در سطوح مختلف نیتروژن، فسفر و دوره نوری با استفاده از طراحی مرکب مرکزی (CCD)

صفحه 85-95
آریا وزیرزاده؛ حامد مقدس زاده

10.

ارزیابی مکمل های غذایی باکتری Pediococcus acidilactici و قارچ خوراکی Agaricus bisporus بر شاخص-های ایمنی موکوس پوست ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو ذرات نقره

صفحه 97-109
سیدرضا خالقی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ حدیثه کشیری؛ حامد پاک نژاد؛ سید حسین حسینی فر

11.

مقایسه خصوصیات کیفی خمیر ماهی آماده مصرف تولید شده از گوشت چرخ کرده ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris) و کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحه 111-120
فاطمه نوغانی؛ قربان زارع گشتی؛ مینا سیف زاده؛ یزدان مرادی؛ ژاله خوشخو؛ یاسمن اعتمادیان؛ صغری کمالی

12.

تأثیر افزودن سطوح مختلف مکمل پودر زیره سبز (Cuminum cyminum) بر شاخص‌های رشد، بازماندگی و ترکیبات شیمیایی لاشه میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 121-130
محمد شیخ اسدی؛ سید جلیل ذریه زهرا؛ احمد رفیعی پور؛ لاله یزدان پناه؛ قنبر سیرپور

13.

کارایی ابزار صید بکار برده شده در صید ماهی شیر(Scombromoros commerson) با تاکید بر تورهای گوشگیردردریای عمان- آبهای ساحلی استان سیستان و بلوچستان

صفحه 131-140
سید عباس حسینی؛ شیروان عنایتی

14.

ارزیابی سمیت سوسپانسیون آبی نانوذرات مگنتیت(Fe3O4) بر شاخص‌های زیستی آب شور (بارناکل) و آب شیرین (روتیفر)

صفحه 141-151
سکینه مشجور؛ مرتضی یوسف زادی؛ مجتبی علیشاهی

15.

ردیابی تغییرات بیان ژن ویتلوژنین در کبد و تخمدان ماهی سفید دریای خزر(Rutilus frisii Kutum) در مواجهه با فیتواستروژن های جنیستئین و بتاسیتوسترول

صفحه 153-158
داود محمدرضائی

16.

اثرات میزان غذادهی بر رشد و کارایی تغذیه بچه ماهی صبیتی(Sparidentex hasta) در مرحله نرسری

صفحه 159-163
مجتبی ذبایح نجف آبادی؛ منصور طرفی موزان زاده؛ اسمعیل پقه؛ جاسم غفله مرمضی؛ سید جواد حسینی؛ شاهپور مهرجویان؛ رحیم اصولی؛ حمید سقاوی؛ جواد منعم؛ رضا نهاوندی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب