عزیزخانی, مریم, توریان, فهیمه. (1397). بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), 51-63. doi: 10.22092/isfj.2018.117015
مریم عزیزخانی; فهیمه توریان. "بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 3, 1397, 51-63. doi: 10.22092/isfj.2018.117015
عزیزخانی, مریم, توریان, فهیمه. (1397). 'بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(3), pp. 51-63. doi: 10.22092/isfj.2018.117015
عزیزخانی, مریم, توریان, فهیمه. بهبود پایداری اکسیداتیو میگوی (Metapenaeus stebbingi)پخته آماده مصرف با استفاده از اسانس های ترخون و مرزه طی نگهداری در سردخانه. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 27(3): 51-63. doi: 10.22092/isfj.2018.117015