آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,829
تعداد مقالات32,098
تعداد مشاهده مقاله40,862,884
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,112,459

1.

تاثیر مواد شور قالی بر خواص نخ های پشمی

صفحه 2-7

2.

اثرات برخی صفات ثانویه جنسی روی خصوصیات زیستی مایع Rutilus frisii kutum kamensky منی در ماهی سفید 1901

صفحه 8-15

3.

بررسی تاثیر فتوپریود و نسبت جنسی در تکثیر ماهی مولی باله بادبانی

صفحه 16-24

4.

بررسی روند رسیدگی جنسی ماهی بیاه ماده (Liza abu) در آب های استان خوزستان

صفحه 25-30

5.

تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی، رشته، بیسکویت، پفک ، لپه پاک کنی و بوجاری لپه

صفحه 31-37

6.

تعیین میزان آلودگی بزهای ذبح شده به سارکوسیستیس با روش های مختلف

صفحه 38-42

7.

توالی نوکلئوتیدها در ناحیه متغیر ژن VP2 ویروس های بورس عفونی ایران

صفحه 43-51

8.

اثر غلظت های مختلف جلبک سبز Chlorella sp بر رشد و تر یکب اسیدهای چرب روتیفر آب شیرین تالاب انزلی آلود گی Brachionus calyciflorus

صفحه 52-58

9.

بروز مسمومیت با خرزهره در یک راس اسب

صفحه 59-62

10.

تع یین سن لارو ماهیان دریایی با استفاده از بررسی م کیروسکوپی اتولیت

صفحه 63-65

11.

اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio)

صفحه 66-72

12.

تهیه پادگن اوریون )هماگلوتینین( مورد استفاده در آزمایشگاه های تشخیص طبی و ارزیابی حساسیت و ویژگی آن در مقایسه با نمونه های خارجی

صفحه 73-77

13.

بررسی سن، رشد و مرگ و میر کیلکای معمولی در سواحل (Clupeonella cultriventris caspia) استان مازندران

صفحه 78-80

14.

بررسی میزان ددت در رسوبات رودخانه سفید رود (حدفاصل سد تار کی تا بندر کیاشهر)

صفحه 81-86

15.

مطالعه میزان دفع آمونیاک از مرحله لقاح تا تفریخ تخم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 94-98

16.

بررسی آلودگی لاروها و پس نوزادهای میگوی سفید به مژه داران پایه دار، (Penaeus indicus) هندی در یکی از مراکز تکثیر میگوی چویبده آبادان

صفحه 99-100

17.

بررسی اثرات متیل جیوه بر خصوصیات بیوانرژتیک فیل ماهی

صفحه 101-106

18.

مطالعه امکان کشت گونه های مختلف مخمر برآب پنیر و ملاس برای تولید پروتئین تک یاخته

صفحه 107-118

19.

تعیین میزان آلودگی لاشه طیورگوشتی به باکتریهای شاخص در مراحل مختلف خط کشتار درشهرستان مشهد

صفحه 119-124

20.

مطالعه اثر عصاره های برگ انجیر (Ficus carica) بر ترشح و محتوای تری گلیسیرید در کشت سلولی HepG2

صفحه 125-131

21.

بررسی تاثیر آسکوژن در جیره غذایی بر رشد و بازماندگی (Oncorhynchus mykiss) قزل آلای رنگین

صفحه 132-135

22.

بررسی شاخص های تنوع و ارتباط آنها با فاکتورهای محیطی در پرتاران برخی از خورهای منطقه ماهشهر

صفحه 136-148

23.

اگرت کوچک به عنوان پایشگر (Eegretta garzetta) آلودگی جیوه در تالاب شادگان

صفحه 149-152

24.

تاثیر تغذیه با ناپلی آرتمیا، سیست دکپسوله و غذای کنسانتره بر میزان پروتئین، چربی و اسیدهای چرب در لارو نو رس (Oncorhynchus mykiss) قزل آلای رنگین کمان

صفحه 153-160

25.

بررسی خصوصیات آلفا آمیلاز تولید شده به وسیله باکتری های ترموفیل جدا شده از چشمه های آب گرم ایران

صفحه 161-167

26.

مطالعه بافت شناسی تخمدان میگوی سفید در آبهای ساحلی خلیج فارس و (Metapenaeus affinis) دریای عمان (استان هرمزگان)

صفحه 168-172


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب