آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,081
تعداد مشاهده مقاله29,290,006
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,354,825
. (1387). اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(4), 66-72.
. "اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 4, 1387, 66-72.
. (1387). 'اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(4), pp. 66-72.
. اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 21(4): 66-72.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب