آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,036
تعداد مقالات33,971
تعداد مشاهده مقاله45,672,077
تعداد دریافت فایل اصل مقاله76,757,968
. (1387). اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(4), 66-72.
. "اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 21, 4, 1387, 66-72.
. (1387). 'اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 21(4), pp. 66-72.
. اثر فرآیند شستشو، قبل و بعد از چرخ کردن گوشت ماهی کپور معمولی بر کیفیت فراورده حاصل (Cyprinus carpio). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 21(4): 66-72.


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب