آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,306
تعداد مشاهده مقاله41,389,666
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,564,840

1.

ارزش رجحانی گونه‌های مرتعی برای گوسفند ماکویی در مراتع کوهستانی کلیدداغی جلفا

صفحه 3-16
جواد معتمدی؛ حسن سلالی

2.

درجه بندی واحدهای مرغداری تخمگذار با استفاده از روش مدیریتی تصمیم گیری چند شاخصه

صفحه 17-26
سید عبداله حسینی؛ مجید سیاج؛ ابوالفضل زارعی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ علی رضا اقاشاهی؛ محمد رضا سلیمانی

3.

کاربرد تکنیک تحلیل پوششی داده‌ها در ارزیابی کارایی انرژی واحدهای تولید مرغ گوشتی (مطالعه موردی: منطقه آزاد ماکو)

صفحه 27-40
اعظم رضایی؛ علی اسماعیلزاده

4.

اثر منابع مختلف پودر چربی و فسفر بر عملکرد تولیدی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی نر

صفحه 41-54
مهدی صوفی محمدی؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

5.

اثر عصاره دو گیاه دارویی نعناع فلفلی و آویشن بصورت ترکیبی و یا جداگانه بر عملکرد، خصوصیات لاشه و میکروفلورای روده جوجه های گوشتی

صفحه 55-66
حسن خمیس آبادی؛ قاسم پورحسابی

6.

مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)

صفحه 67-76
شرفعلی میرزائی؛ کیوان کرکودی؛ سعید خلج زاده

7.

تحلیل و مقایسه بهره‌وری و کارایی عوامل تولید مرغ گوشتی در استان‌های کشور

صفحه 77-94
وحید برادران؛ یگانه قدسی

8.

تأثیر دو نوع افزودنی میکروبی بر خصوصیات ظاهری، ترکیبات شیمیایی و آزمون گاز سیلاژ علوفه تریتیکاله

صفحه 95-102
عزیز کرودنی؛ بهاءالدین عالم زاده؛ بهاره طاهری دزفولی؛ مرتضی چاجی؛ سیدمجید حسینی؛ ایرج لک زاده

9.

اثر تفاله هسته انار فرآوری شده با هیدروکسید کلسیم بر عملکرد، صفات کیفی، کلسترول تخم مرغ و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و وضعیت ضداکسیدانی مرغ‌های تخم‌گذار

صفحه 103-116
طاهره غزنوی؛ سید جواد حسینی واشان؛ نظر افضلی؛ سید احسان غیاثی

10.

تأثیر به کارگیری عصاره آویشن شیرازی و تغییرات چربی جیره‌ای بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو لاشه جوجه‌های گوشتی

صفحه 117-128
مریم نوبخت؛ حسن درمانی کوهی؛ مازیار محیطی اصلی

11.

تعیین سطح نیازهای جیره‌ای اسیدآمینه لوسین برای جوجه‌ خروس‌های گوشتی سویه راس 308 در ‏دوره پایانی

صفحه 129-140
الناز صفی یاری؛ پرویز فرهومند؛ محسن دانشیار

12.

تاثیر چرای مستقیم گیاه کامل جو بر عملکرد و خصوصیات پرواری بره‌های دالاق

صفحه 141-150
تقی قورچی؛ سیدمحمدمهدی سیدالموسوی؛ ابراهیم زینلی؛ زهره کریمی؛ آشور محمد قره باش

13.

تاثیر استفاده از بیوچار حاصل از محصول فرعی پسته بر عملکرد، پروتئین میکروبی و برخی از فراسنجه‌های شکمبه و خون بره‌های پرواری

صفحه 151-162
اعظم میرحیدری؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ سعید حسنی؛ پیروز شاکری

14.

اثرات فصل و سن هنگام اولین زایش بر خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی پارامترهای منحنی شیردهی گاوهای شیری هلشتاین شکم اول ایران

صفحه 163-176
حسین نعیمی پور؛ محمد مهدی شریعتی؛ سعید زره داران؛ مهدی جباری نوقابی

15.

بررسی عملکرد صفات تولیدی و تولید مثلی و مقایسه مدل های مختلف حیوانی در برآورد پارامتر های ژنتیکی در مرغهای بومی یزد

صفحه 177-192
شعله قربانی؛ علی اکبر قره داغی؛ مختارعلی عباسی؛ سید اصغر نعمتی

16.

اثرات سطح انرژی و لیزین جیره بر عملکرد و صفات تولید مثلی مرغ های مادر گوشتی آرین در دوره تولید

صفحه 193-202
کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ سید عبداله حسینی؛ مازیار محیطی اصلی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی؛ امیر میمندی پور

17.

جایگزینی بخشی از کنجاله سویا با منبع نیتروژن غیر پروتئینی آهسته رهش در گاوهای شیری: عملکرد و پیامدهای اقتصادی

صفحه 203-214
داود زحمتکش؛ مقداد جهانی مقدم

18.

بررسی اثر گیاه دارویی خار مریم بر اندازه قطر هسته و شکست DNA اسپرم تیمار شده با کلرید کادمیوم در قوچ نژاد فراهانی

صفحه 215-226
عاطفه خاوری؛ مهدی خدایی مطلق؛ حمیدرضا مومنی

19.

اثر نوع مکمل چربی و نوع افزودنی غذایی در جیره برعملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و سطح پراکسیداسیون زرده در مرغ‌های تخمگذار

صفحه 227-240
شیدا صمدی؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی

20.

اثر استفاده از سطوح مختلف ساپونین بر قابلیت هضم مواد مغذی، فراسنجه‌های تخمیری، جمعیت پروتوزوآی شکمبه‌ای و فراسنجه‌های خونی در گوسفندان نر بلوچی

صفحه 241-256
محمد مهدی محقی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا ولی زاده؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن کاظمی؛ آمنه اسکندری تربقان


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب