آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,909
تعداد مقالات32,812
تعداد مشاهده مقاله43,139,815
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,712,709
میرزائی, شرفعلی, کرکودی, کیوان, خلج زاده, سعید. (1396). مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS). سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(117), 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046
شرفعلی میرزائی; کیوان کرکودی; سعید خلج زاده. "مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 117, 1396, 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046
میرزائی, شرفعلی, کرکودی, کیوان, خلج زاده, سعید. (1396). 'مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(117), pp. 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046
میرزائی, شرفعلی, کرکودی, کیوان, خلج زاده, سعید. مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(117): 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب