آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,085
تعداد مقالات34,435
تعداد مشاهده مقاله48,799,224
تعداد دریافت فایل اصل مقاله79,287,301
میرزائی, شرفعلی, کرکودی, کیوان, خلج زاده, سعید. (1396). مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS). سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(117), 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046
شرفعلی میرزائی; کیوان کرکودی; سعید خلج زاده. "مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 117, 1396, 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046
میرزائی, شرفعلی, کرکودی, کیوان, خلج زاده, سعید. (1396). 'مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(117), pp. 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046
میرزائی, شرفعلی, کرکودی, کیوان, خلج زاده, سعید. مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(117): 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب