آمار

تعداد نشریات285
تعداد نشریات سازمان83
تعداد شماره‌ها3,108
تعداد مقالات34,637
تعداد مشاهده مقاله49,770,223
تعداد دریافت فایل اصل مقاله80,138,229
میرزائی, شرفعلی, کرکودی, کیوان, خلج زاده, سعید. (1396). مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS). سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(117), 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046
شرفعلی میرزائی; کیوان کرکودی; سعید خلج زاده. "مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 117, 1396, 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046
میرزائی, شرفعلی, کرکودی, کیوان, خلج زاده, سعید. (1396). 'مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(117), pp. 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046
میرزائی, شرفعلی, کرکودی, کیوان, خلج زاده, سعید. مقایسه ارزش غذایی بخش های پروتئین دانه های غلات( گندم، جو و ذرت) عمل آوری شده، با سیستم کربوهیدرات و پروتئین خالص کرنل (CNCPS). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 30(117): 67-76. doi: 10.22092/asj.2018.116046


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب