آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,300
تعداد مشاهده مقاله41,386,731
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,562,068

1.

بررسی استحکام الیاف تور بالابر مخروطی صید کیلکا قبل و بعد از استفاده

صفحه 1-5
مبین مشک آبادی؛ سعید گرگین؛ حسن فضلی؛ علی اکبر قره آقاجی

2.

اندازه گیری غلظت برخی از فلزات سنگین درغذاهای زنده مورد استفاده در پرورش آبزیان

صفحه 7-13
زهرا هاشمی حسین آبادی؛ سیاوش سلطانیان؛ مصطفی اخلاقی

3.

اثرآستاگزانتین بر رشد، ترکیب شیمیایی بدن و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus,1758)

صفحه 15-24
حمیده ریگی قزاق؛ علی آبرومند؛ سعید ضیایی نژاد؛ پریا اکبری

4.

اثر جایگزینی آرد ماهی با کنجاله آفتابگردان بر شاخص‌های رشد و ترکیب بدن بچه‌ماهیان انگشت‌قد کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 25-35
کامیار جاوید رحمدل؛ حمید علاف نویریان؛ بهرام فلاحتکار؛ آریا باباخانی لشکان

5.

بررسی اثر عصاره آبی شقایق موکتی Stichodactyla haddoni خلیج فارس بر سلول های سرطان سینه انسانی در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 37-46
زیبا مقدسی؛ شهلا جمیلی؛ دلاور شهباززاده؛ نریمان مصفا؛ کامران پوشنگ باقری

6.

بررسی خصوصیات تولید مثل ماهی حمری (Carasobarbus luteus) رودخانه کارون

صفحه 47-60
مهدی بی ریا؛ نرگس جوادزاده شالکوهی؛ سید احمد حسینی؛ محمد ولایت زاده

7.

بررسی تغییرات مکانی صید و گروه بندی شرکتهای تعاونی پره ساحلی در سواحل ایرانی دریای خزر

صفحه 61-68
حسن فضلی؛ غلامرضا دریانبرد

8.

پایش کیفیت آب و پدیده تغذیه‌گرایی دریاچه‌ سد آزاد سنندج با استفاده از شاخص کیفیت آب ایران و شاخص غنی شدگی کارلسون

صفحه 69-77
آسیه مخلوق؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ فرخ پرافکنده؛ حسن فضلی؛ رحمان میرزایی؛ حمید حسین پور؛ علیرضا کیهان ثانی؛ مسطوره دوستدار

9.

اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus

صفحه 79-88
داود علی پور؛ مهران جواهری بابلی؛ لاله رومیانی

10.

اثر سمیت برخی مواد ضدانجماد نفوذپذیر و نفوذناپذیر بر جنین ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 89-99
سعیده کیوانلو؛ محمد سوداگر؛ محمد مازندرانی

11.

بهینه سازی ترکیبات شیمیایی فیله و شاخص‌های بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی ((Cyprinus carpio با سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری لاکتوباسیلوس (Lactobacillus acidophilus) در جیره غذایی

صفحه 101-110
فریده باعثی؛ علی آبرومند؛ سعید ضیایی نژاد؛ مهران جواهری بابلی

12.

اثرات دوره های مختلف محدودیت پروتئینی و تغذیه مجدد بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب بدن بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 111-120
هادی سنچولی؛ حسین اورجی؛ عبدالصمد کرامت امیر کلایی؛ خسرو جانی خلیلی

13.

بررسی تولیدات اولیه با تاکید بر کلروفیل-آ و وزن تر فیتوپلانکتون در ساحل جنوبی دریای خزر-منطقه گهرباران

صفحه 121-130
آسیه مخلوق؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ فرشته اسلامی؛ علیرضا کیهان‌ثانی؛ فریبا واحدی

14.

آسیب ‌شناسی بافتی به عنوان شاخص زیستی در ارزیابی کیفیت آب مزارع پرورش ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان در امتداد چشمه برم لردگان

صفحه 131-138
سردار محمودی؛ مهدی بنایی؛ پروانه شوکت؛ احمد نوری؛ لاله موسوی ده موردی

15.

تأثیر کمبود اسید‌های آمینه‌ آرژنین، فنیل آلانین و تریپتوفان جیره بر فاکتورهای رشد و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta)

صفحه 139-151
جاسم غفله مرمضی؛ مرتضی یعقوبی؛ امید صفری

16.

بررسی رشد میکروجلبک .Chlorella sp در آب دریا و فاضلاب غیراستریل

صفحه 153-162
شبنم باقری؛ سیده زهرا معصومی‌زاده

17.

کارآیی لاگون در کاهش بار آلودگی پساب خروجی مجتمع پرورش میگوی گمیشان، استان گلستان

صفحه 163-167
عبدالکریم خداشناس؛ سید علی اکبر هدایتی؛ رسول قربانی؛ سید عباس حسینی؛ محمود سقلی

18.

مطالعه اثر زیره سیاه (Carum carvi) بر برخی شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه بدن بچه فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758)

صفحه 169-172
مهران یاسمی؛ علینقی سرپناه؛ مهسا محمودی خوش دره‌گی؛ مهران پارسا


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب