باعثی, فریده, آبرومند, علی, ضیایی نژاد, سعید, جواهری بابلی, مهران. (1396). بهینه سازی ترکیبات شیمیایی فیله و شاخصهای بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی ((Cyprinus carpio با سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری لاکتوباسیلوس (Lactobacillus acidophilus) در جیره غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 101-110. doi: 10.22092/isfj.2017.113488
فریده باعثی; علی آبرومند; سعید ضیایی نژاد; مهران جواهری بابلی. "بهینه سازی ترکیبات شیمیایی فیله و شاخصهای بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی ((Cyprinus carpio با سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری لاکتوباسیلوس (Lactobacillus acidophilus) در جیره غذایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1396, 101-110. doi: 10.22092/isfj.2017.113488
باعثی, فریده, آبرومند, علی, ضیایی نژاد, سعید, جواهری بابلی, مهران. (1396). 'بهینه سازی ترکیبات شیمیایی فیله و شاخصهای بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی ((Cyprinus carpio با سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری لاکتوباسیلوس (Lactobacillus acidophilus) در جیره غذایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 101-110. doi: 10.22092/isfj.2017.113488
باعثی, فریده, آبرومند, علی, ضیایی نژاد, سعید, جواهری بابلی, مهران. بهینه سازی ترکیبات شیمیایی فیله و شاخصهای بیوشیمیایی خون ماهی کپور معمولی ((Cyprinus carpio با سطوح مختلف پروبیوتیک تجاری لاکتوباسیلوس (Lactobacillus acidophilus) در جیره غذایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(2): 101-110. doi: 10.22092/isfj.2017.113488