آمار

تعداد نشریات284
تعداد نشریات سازمان82
تعداد شماره‌ها3,080
تعداد مقالات34,362
تعداد مشاهده مقاله47,761,667
تعداد دریافت فایل اصل مقاله78,801,606
علی پور, داود, جواهری بابلی, مهران, رومیانی, لاله. (1396). اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus. سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), 79-88. doi: 10.22092/isfj.2017.113486
داود علی پور; مهران جواهری بابلی; لاله رومیانی. "اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus". سامانه مدیریت نشریات علمی, 26, 2, 1396, 79-88. doi: 10.22092/isfj.2017.113486
علی پور, داود, جواهری بابلی, مهران, رومیانی, لاله. (1396). 'اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus', سامانه مدیریت نشریات علمی, 26(2), pp. 79-88. doi: 10.22092/isfj.2017.113486
علی پور, داود, جواهری بابلی, مهران, رومیانی, لاله. اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 26(2): 79-88. doi: 10.22092/isfj.2017.113486


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب