آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها2,846
تعداد مقالات32,306
تعداد مشاهده مقاله41,390,565
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,565,513

1.

شناسنامه جلد 1-33


2.

مقایسه اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) و ترکیب‌های آن در شرایط زراعی و رویشگاه طبیعی در استان قزوین

صفحه 1-12
سید محسن حسینی؛ مجید آقاعلیخانی؛ فاطمه سفیدکن؛ امیر قلاوند

3.

بررسی بیان ژن 1-دئوکسی-دی-زایلوز 5-فسفات سنتاز و ژن چند عملکردی TcGLIP در گیاه پیرتروم (Chrysanthemum cinerariaefolium Vis.) در پاسخ به متیل جاسمونات

صفحه 13-24
سید محمد دبیری؛ محمد مجدی؛ بهمن بهرام نژاد

4.

ارزیابی تنش خشکی بر عملکرد دانه و صفات کیفی سه جمعیت گیاه دارویی بالنگو (Lallemantia royleana Benth.)

صفحه 25-38
فاطمه پیرجلیلی؛ حشمت امیدی

5.

اثر بازدارندگی عصاره بلوط (Quercus brantii L.) بر نماتد ریشه‌گرهی (Meloidogyne javanica) در گیاه گوجه‌فرنگی

صفحه 39-50
ثریا هاشمی؛ محمد عبدالهی؛ حبیب الله چاره گانی

6.

اثر نیتروژن و فاصله بوته‌ها روی ویژگی‌های فنولوژیک، ریخت‌شناسی و عملکرد میوه کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.)

صفحه 51-61
امیر صادقی بختوری؛ حمید محمدی؛ بهمن پاسبان اسلام

7.

بررسی ترکیب‌های شیمیایی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو گونه ماکروجلبکی سبز Ulva intestinalis و Ulva linza در خلیج فارس

صفحه 62-72
کیانا پیریان؛ خسرو پیری؛ جلوه سهرابی پور؛ سعید تمدمی جهرمی؛ رضا ربیعی

8.

تقویت تولید تاکسول در کشت سوسپانسیون سلولی فندق (Corylus avellana L.) از طریق ترکیب محرک و پیش‌ماده

صفحه 73-89
رقیه حضرتی جهان؛ ناصر زارع؛ سارا دژستان؛ پریسا شیخ زاده مصدق

9.

تأثیر سویه های مختلف اگروباکتریوم بر القای ریشه های موئین و میزان فنل و پلی ساکارید کل در گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench)

صفحه 90-102
مریم نوری؛ شاهرخ قرنجیک؛ اکبر صفی پور افشار؛ فاطمه سعید نعمت پور

10.

بررسی تأثیر نوع ریزنمونه و تنظیم‌کننده‌های رشد بر کالوس‌زایی، باززایی غیرمستقیم ساقه‌چه و ریشه‌زایی گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea angustifolia DC.)

صفحه 103-111
سمانه خلیلی؛ احمد معینی؛ محمد عبدلی

11.

تأثیر کودهای زیستی بر میزان و عملکرد اسانس و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه نعناع (Mentha spicata L.) در شرایط کم‌آبیاری

صفحه 112-125
اختر زند؛ حسین آرویی؛ محمدرضا چائی چی؛ سید حسین نعمتی

12.

بررسی اثر تاریخ کاشت و کود شیمیایی بر خصوصیات کمّی و کیفی گیاه و بنیه بذر بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.)

صفحه 126-138
طاهره کریمی جلیله وندی؛ سعیده ملکی فراهانی؛ علیرضا رضازاده

13.

ترکیب‌های شیمیایی اسانس پونه‌سای اشترانکوهی (Nepeta elymaitica Bornm.)

صفحه 139-147
شهلا احمدی؛ مهدی میرزا؛ فاطمه عسکری

14.

اثر غلظت‌های مختلف IBA و IAA بر ریشه‌زایی قلمه‌های آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss.)

صفحه 148-156
فرزانه بهادری؛ ابراهیم شریفی عاشور آبادی

15.

بررسی و مقایسه فنول‌ها و فلاوونوئیدها درگیاه و کالوس درمنه کوهی (Artemisia aucheri Boiss.) در برابر محرک‌های نوری و اشعه UV در کشت آزمایشگاهی (In Vivo)

صفحه 157-167
زهره بختیاری؛ غلامرضا اصغری؛ شکوفه انتشاری؛ نگین مهدی نژاد

16.

بررسی تنوع اکولوژیک، مورفولوژیک و ترکیب‌های اسید چرب گیاه کتان سفید (Linum album Ky. ex Boiss.)

صفحه 168-184
وحیده ناظری؛ رضا کیانی؛ کرامت الله رضایی؛ رمضان کلوندی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب