آمار

تعداد نشریات286
تعداد نشریات سازمان84
تعداد شماره‌ها3,016
تعداد مقالات33,722
تعداد مشاهده مقاله44,959,576
تعداد دریافت فایل اصل مقاله45,868,295

1.

اثرات مدت استراحت بوته و زمان انجام هرس کف ‌بر بر خصوصیات مهم کمی و کیفی چای

دوره 8، شماره 1، تیر 1398، صفحه 135-144
غلام رضا جنت پور؛ صنم صفائی چائی کار؛ کوروش فلک رو

2.

اثر ژنوتیپ در موفقیت پیوند خزانه‌ای در سه کلون چای

دوره 8، شماره 1، تیر 1398، صفحه 91-105
فاضل پورحقگوی سرشکه؛ کوروش مجد سلیمی؛ مهران غلامی

3.

اثر محلول‌پاشی کودهای پروآمین، پروسولفا و پرومیک بر عملکرد کمی و کیفی برگ سبز چای ایران

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 بهمن 1403
احسان کهنه؛ سمر رمزی؛ احمد شیرین‌فکر

4.

بررسی ارتباط تغییرات اقلیمی با تولید چای در استان گیلان

دوره 1، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 1-12
احسان کهنه؛ بهروز علینقی پور؛ محمدجواد زهدقدسی

5.

بررسی تأثیر رنگ‌های گیاهی (حنا، گردو و چای) بر پایداری کاغذ در مرمت نسخ‌خطی

دوره 26، شماره 4، دی 1390، صفحه 647-666
سمیه سلیمانی؛ سید جواد سپیده دم؛ حمیده ملکیان

6.

بررسی تنوع سوماکلونال گیاهان درون شیشه ای چای با استفاده از مارکر مولکولیISSR

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 31-43
رضا آزادی؛ شاهین جهانگیرزاده خیاوی؛ صنم صفائی چائی کار

7.

بررسی سیتوژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های چای (Camellia sinensis) در ایران

دوره 34، شماره 3، مهر 1397، صفحه 245-263
ذبیح‌اله عاشوری؛ صنم صفایی چایی‌کار؛ کوروش فلک‌رو

8.

بررسی وضعیت و عوامل موثر بر کاهش ضایعات چای

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 16-25
مریم السادات متولی جلالی؛ شیوا روفی گری حقیقت؛ احمدتقی شکرگزار

9.

پایش حضور و آلودگی باغ های چای استان گیلان به سفیدبالک Parabemisia myricae (Kuwana)

دوره 3، شماره 1، مهر 1399، صفحه 1-4
سمر رمزی؛ شهاب منظری؛ شهرام فرخی؛ احسان کهنه

10.

تاثیرتنظیم کننده‌های رشد گیاهی و سولفات روی بر ریشه‌زایی قلمه‌های چای

دوره 9، شماره 1، شهریور 1399، صفحه 39-52
رضا آزادی گنبد؛ شاهین جهانگیرزاده خیاوی؛ کوروش فلک رو؛ صنم صفائی چائی کار

11.

تاثیرغلظت‌های مختلف چای و زمان دم‌آوری بر ترکیبات شیمیایی و خصوصیات حسی چای سیاه پس از دم آوری

دوره 1، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 24-33
مریم السادات متولی جلالی؛ : سید مصطفی صادقی؛ شیوا روفی گری حقیقت

12.

تأثیر کاشت طولانی‌مدت چای بر فراوانی اسپور قارچ‌های آربسکولار مایکوریزا و ارتباط آن با برخی خصوصیات خاک

دوره 2، شماره 2، دی 1402، صفحه 227-242
احسان کهنه؛ رضا آزادی گنبد؛ علی سراجی؛ احمد شیرین‌فکر

13.

تاثیر مصرف بهینه کود در چایکاری‌های روستای خسادان علیا، رحیم آباد رودسر

دوره 6، شماره 1، مهر 1402، صفحه 1-4
احسان کهنه؛ بیژن برجی پور؛ رقیه قنبرپور؛ سید محسن سنجری

14.

تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای

دوره 2، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 14-19
علی فاطمی چوکامی؛ احسان کهنه؛ مجید مهدی رودی

15.

تأثیر ورمی‌کمپوست بر فراوانی و میزان جمعیت قارچ‌های ساکن فراریشه‌ی باغ‌های چای

دوره 1، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 67-71
علی سراجی؛ احمد شیرین‌فکر؛ ابوالفضل یحیوی آزاد؛ پروین روستا

16.

تعیین بهترین محیط بستر در مقاوم سازی گیاهچه های ریشه دار شده چای

دوره 2، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 48-59
رضا آزادی

17.

جداسازی قارچ‌های آنتاگونیست از باغ‌های چای و بررسی تأثیر آن‌ها روی نماتود مولد زخم ریشه‌ Pratylenchus loosi در آزمایشگاه

دوره 5، شماره 1، شهریور 1396، صفحه 81-91
ابوالفضل یحیوی آزاد؛ علی سراجی؛ علی اکبر حجت جلالی؛ صمد جمالی

18.

چالش های تولید چای از دیدگاه چایکاران بخش مرکزی شهرستان لاهیجان

دوره 4، شماره 1، مهر 1400، صفحه 13-21
محمدرضا محبوبی؛ فاطمه طاووسی راد

19.

روش های مختلف تبدیل ضایعات چای به فرآورده های با ارزش افزوده بالا

دوره 4، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 32-39
الهام آذرپژوه؛ ریحانه شاقلی؛ حسن رشیدی

20.

کشت مخلوط مرکبات با چای در استان گیلان: مفید یا مضر؟

دوره 2، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 1-9
احسان کهنه؛ سمر رمزی؛ بیژن برجی پور



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب